Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iza190286

proszę o opinie i radę! naprawdę ważne

Polecane posty

Gość iza190286

kochane mamy mam problem i bardzo proszę o radę. W sobotę trafiłam z moim trzyipółletnim synkiem do szpitala z powodu duszności. Zrobił się czerwony na twarzy i łzy mu ciurkiem leciały,wyniosłam go na dwór i wtedy złapał oddech. Lekarz który kierował nas do szpitala stwierdził zapalenie krtani z podejrzeniem krztuśca.Z powodu tego że małemu utrzymywał się kaszel mimo zastosowania 4 antybiotyków. Synek jest też astmatykiem( na stałe przyjmuje Zyrtec, Seretide 50 i Singulair 4) i alergikiem. W szpitalu podano mu dodatkowo Corhydron i inhalacje jak zwykle przy infekcji z Pulmicortu i Berodualu. Zrobiono też rtg płuc właśnie ze względu na ten utrzymujący się kaszel. Wyszło że ma zmiany które sugerują zapalenie płuc, jednak nie ma zmian osłuchowych. Martwię się tymi zmianami pani doktor twierdzi że może to być zmiana spowodowana nasileniem się astmy. dziś wróciliśmy do domu. Czy ktoś z Was też tak miał? co o tym myślicie? we wtorek 8.12 mamy wizytę u alergologa i ona ma zdecydować co dalej i dlaczego tak się stało .

Gość KrystynaQ1451
Używaliście preparatu o nazwie Seretide 50? Bo wyszukiwałam informacji na temat tego preparatu i chciałam Was zapytać. Może możecie cokolwiek opowiedzieć mi o tym prepearacie? Jest sens go kupować, słyszeliście o zamiennikach? Tutaj zanalazłam trochę recencji o Seretide 50: http://www.listalekow.pl/seretide-50/ - uważacie, że to prawdziwe komentarze? Wolałabym się nie i wydać bezsensownie siano, dlatego pytam Was. Dzięki za wszelkie porady.