Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość definitive_

Typ kobiety - KROLOWA SNIEGU.

Polecane posty

Gość takie kobiety są
abc lub d > nie wszystkie graja :) tacy ludzie też sa tak jak tacy,co to uśmiech towarzyszy im dzień i w nocy .wiem,że osoba usmiechnieta na dzień dobry robi duzo lepsze wrażenie niżeli ta chłodna co nie znaczy nie przyjemna :)

Gość definitive_
a co z osobami ktore na sile udaja ze sa mile dla wszystkich? takie co to w tyłek chca wejsc kazdemu? chyba lepiej juz pozostac chlodnym obserwatorem niz matka milossierdzia.

Gość takie kobiety są
no i tacy też sa fałszywie uprzejmi i przemili ,nawet wrogowi w dupe bez masła wchodzą

Gość definitive_
ahahahaha:D dobre

Gość takie kobiety są
co tak cię śmieszy ? bo to prawda ,ja np jak kogoś nie lubie to nie szczerze do niego zębów i nie udaję koleżaneczki tylko jestem powściągliwa

Gość definitive_
rozbawil mnie tekst o wchodzeniu wrogowi w dupe bez masła:)

Gość takie kobiety są
no coż ,taka prawda z jednej str wchodzi a za plecami obrabia dupsko

a ja uwielbiam takich ludzi tak królowych, jak i królów śniegu ludzi ze złożoną osobowością, im bardziej złożona tym bardziej intrygująca, innym sposobem bycia za miłoszem: człowiek chroni się w wewnętrznym sanktuarium, które jest tym piękniejsze, im większą cenę trzeba zapłacić, aby innym zabronić doń dostępu a im cenniejsze sanktuarium, tym ciekawsze i przewrotnie- to właśnie tacy ludzie kojarzą mi się ze stabilnością emocjonalną i siłą, a przewrażliwieni wylewni z histerycznymi poplątańcami wyskakujący od razu z kochanie, skarbie, burzący zdrowy dystans poklepując po ramieniu, działają mi na nerwy nie znam baby, a ona do mnie córciu, brrr, mnie to się kojarzy z wsią ale ja jestem specyficzna :D

Gość scotch whisky111
Lubi jak kobieta jest inteligentna i ma poczucie humoru i cos zabawnego sie dzieje jak jestem z nią. Taka jest moja właśnie. Ma niesamowite poczucie humoru, wszyscy się przy niej ożywiają, nawet moi starzy. I ma dobre serce. Co nie znaczy że komukolwiek w dupę włazi, albo że nie ma swojego zdania i włosy farbuje dla mnie. Potrafi nieźle przysmalić jak coś jej się nie podoba. Raczej z taką zimną rybą bym się nudził. Może być obiektem westchnień dla młodego chłopaczka, ale pod warunkiem że wygląda jak Belucci. Jak nie wygląda zjawiskowo, to żaden facet raczej lodu rozwalał nie bedzie.

Gość takie kobiety są
spoko zimne też ludzie ,tez potrafia sie śmiac i żartowac . sęk w tym ,że często ludzie maja problem z akceptacja innych rózniących się od wiekszości. a przecież ile ludzi tyle "twarzy" :)

Gość definitive_
zołza - bardzo ciekawe spostrzezenia:) ja tez bardzo nie lubie jak ledwno co poznany facet mowi do mnie 'kotku, skarbie, kochanie' :P w ogole nie lubie takich pieszczotliwych okreslen. po to mam imie, zeby mi po imieniu facet mowił a nie 'kotku':o

Gość definitive_
a własnie... czy uwazacie ze jesli ktos ma spore poczucie humoru to od razu jest mily? czy tez wg was te cechy nie zawsze ida w parze? sama bardzo lubie ludzi ktorzy posluguja sie ironia i sarkazmem:) inni ich nie znosza bo uwazaja za chamow, a ja bardzo lubie takie poczucie humoru!

Gość takie kobiety są
nie ma co tyle debatowac :) każdy bierze to co lubi i ok :)

Gość definitive_
kiedy debaty są fajne:D

Gość Kocham Królową Śniegu
Znam taką kobietę. Ba! Nawet staram się o nią, na rzęsach chodzę, a ona nic. Wiem, że jej się podobam, czasami się spotykamy (dzieli nas 200km), jest gorrrrąca w łóżku, jak żadna z moich poprzednich, ale na co dzień, zimna jak lód. Pierwsza nie napisze sms-a, nie zadzwoni, nie odezwie się na gg-twierdzi, że ona narzucać się nie ma zamiaru :o. Nie lubi przytulanek, pocałunków, sama twierdzi, że nie jest jej to do szczęścia potrzebne. Zero wylewności. Nigdy mi nie powiedziała co do mnie czuje. Tyle razy zaczynałem rozmowę na temat przeniesienia się jej i jej dziecka z pierwszego małżeństwa do mnie, ale nie chce. Twierdzi, ze nie wyobraża sobie mieszkania z facetem.:o. Wiem, że nie chodzi o innego, po prostu taki ma charakter. Zawsze wszystko sama, sama. O problemach nie lubi rozmawiać. Wszystko rozwiązuje sama. Jest bardzo inteligentna i piękna. Świetnie do niej pasuje etykietka "Królowej Śniegu". Może mieć każdego, a ona chce być sama. Nie rozumiem Was czasem kobiety :o

Gość ale po co ten temat
szukasz sobie image'u i robisz rozeznanie co się bardziej komu podoba, czyco ?

Gość definitive_
tak własnie, temat załozylam dlatego ze szukam imagu dla siebie odpwiedniego:o🖐️

Gość definitive_
kocham krolowa sniegu - a nie jest tak ze poprzedni facet ja tak zranil ze sie odciela od wszystkiego i nie ma zamiaru znow sie angazowac??

Gość takie kobiety są
dobranoc zimne ,chlodne i pogodne ;-) papapa

Gość definitive_
spij dobrze:)

Gość Pabloz
Na początku może być intrygująca, wzbudzać ciekawość, co się kryje pod tą wartwą śniegu. Ale jeżeli jest zimna jak lód przez zbyt długi czas, to lepiej odpuścić. Nic na siłę.

Gość Z Pilllotem
Teraz w zimie, to taki Typ Kobiet powinien mieć wzięcie;)

Gość definitive_
ale dopiero gdy spadnie snieg:)

Gość Kocham Królową Śniegu
definitive_ kocham krolowa sniegu - a nie jest tak ze poprzedni facet ja tak zranil ze sie odciela od wszystkiego i nie ma zamiaru znow sie angazowac?? To też, ale to już 5 lat temu było. Miała męża-alkoholika, a ja nie piję...zaczynam się załamywać.

Gość A po co
Męczyć się z podrywaniem jakiś zimnych ryb, gdy wokół tyle sympatycznych, miłych i roześmianych dziewczyn.

Gość definitive_
kocham krolową sniegu - widzisz kobieta moze wybaczyc ale nie zapomniec. czesto kobiety uzalezniaja sie emocjonalnie od np. alkoholikow. moze wyrzadzil jej tak wielka krzywde ze musi minac naprawde batdzo duzo czasu aby udalo jej sie znow zaufac, stworzyc zwiazek z kims nowym... celowo unika rozmow o wspolnej przyszlosci, i twierdzi ze chce byc sama. zycie dalo jej ciezka lekcje i teraz nie jest gotowa znow sie zaangazowac emocjonalnie.

Gość frigi00
Kocham krolowa sniegu, jestes na straconej pozycji przez to, ze latasz za nia z wywalonym jezorem i ona doskonale wie, ze wystarczy jedno jej slowo, a ty bedziesz u jej drzwi. Jestes dla niej pewnikiem, ktorego fajnie miec czasami przy sobie, aby sie dowartosciowac, ale nie na stale, bo po co?

Gość jestem jedna z tych....
a faceci, ktorych spotykam są...hmmmm... nie dają rady:(

Gość cron
wszystko zależy od tego co się kryje pod tą warstwą lodu