Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maczupikczxu

problem z allegrowiczem

Polecane posty

Gość maczupikczxu

w poniedzialek zakonczyla sie moja aukcja...zaraz potem wyslalam dziewczynie ktora ja wygrala maila z moim numerem konta itd i poprosilam ja zeby podala mi swoj adres.... odpisala bodajze wieczorem nastepnego dnia..odpisala tzn podala swoj adres...i od tej pory cisza.... przelewu nie ma....kontaktu z nia takze..wczoraj wyslalam jej maila z zapytaniem co z pieniazkami...cisza dzisiaj napisalam jej ze czekam na przlew do soboty jak nie to wystawiam negatywa....cisza..... widze ze dziewczyna juz ma negatywa calkiem niedawno wlasnie za brak kontaktu:o poprostu dziecinada i jak sadzicie czekac do jutro ? bo ja juz mam ochote jej wystawic negatywa i wo gole....

Gość to wierszyk będzie taki
a ty co taka nerwowa jesteś :O

Gość maczupikczxu
a to twoim zdaniem powinnam na to spokojnie patrzec? zrozumialabym gdyby dziewczyna byla caly czas ze mna w kontakcie i mowila ze np wyslala poczta i tam przelew idzie dlugo...albo ze czeka na wyplate albo cos w tym stylu ale ta cipka sie nawet nie odezwie.....to jest cos co mnie wkurwia niemilosiernie

Gość jakajaka
wiesz co, zazwyczaj sprzedający czekają 7 dni na przelew moze i ty poczekaj a nie zaraz o negatywie myslisz:O

Gość a ja wręcz przeciwnie
Spokojnie poczekaj jeszcze kilka dni. Może wydarzyło się coś , że kupujący nie daje znaku ? Może jest chora, może ma kłopot z kompem, może ... zmarł jej ktoś bliski i nie ma teraz głowy by myśleć o aukcji ? ( sama miałam taką sytuację ) Trochę wyrozumiałości. :)

Gość maczupikczxu
ok...ale dlaczego sie nie odzywa? nie panikowalabym gdyby nie jej negatywy swiadczace jednoznacznie o tym ze ma w zwyczaju kupowac i potem sie wiecej nie odzywac...... napisalam jej wczoraj zwyklego maila co z przelewem? zwykle zapytanie zeby wiedziec o co chodzi...nie odzywa sie nic.... zaluje ze wczesniej nie obejrzałam jej opini na allegro

Gość maczupikczxu
moze macie racje.....czekam do pon na odzew od niej....

Gość triibeca25
Wystawienie po tygodniu negatywa to przesada. Dopiero po 2 tygodniach allegro wysyla upomnienie, wiec jak juz to wystaw go po 2 tygodniach.

Gość maczupikczxu
mio nie chodzi ot o ze nie zrobila jeszcze przelewu tylko o to ze w ogole sie nie odzywa!

Gość albo se znajdź pracę w urzędzi
po tygodniu od wygrania aukcji w zakładce spory w moje allegro weź przypomnienie - zazwyczaj kupujący się po tym budzą :D poczekaj jeszcze z tydzień i jeśli nie będzie kontaktu to weź zwrot prowizji i wystaw towar na nowo a jej napisz że minął termin na zapłatę. zadzwoń jeszcze parę razy, może będzie w końcu dostępna.