Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tratka

Moja corka chce isc na studia na uniwersytet - jak jej odradzic ten blad?

Polecane posty

Gość Tratka

Studia na uniwersytecie niestety dzis sa nic nie warte - moja corka chce isc na psychologie albo biologie, czyli studia bez przyszlosci. Namawiam ja na akademie ekonomiczna albo politechnike, ale boi sie matematyki

Niech robi co chce i studiuje to, co ją interesuje. Nie narzucaj jej niczego🖐️

Gość a ty jestes idiotka
i odp*rdol sie od swojej corki, mzoe nie chce zostac taka marna urzedzina jak ty

Gość a ty jestes idiotka
wy wszyscy zreszta jestescie kretynami, pozwolic matce wybrac studia za siebnie co za idiotyzm, az mi sie plakac chce

Gość Lalka Prusa
Moze sama pojdziesz na ekonomie?:O jesli corka jesr humanistka to bedzie sie tylko meczyc na politechnice lub ekonomii:O

Gość nie być głupią matką
i pozwolić dziewczynie studiować to co chce Żadne studia nie są przeszkodą w zdobywaniu prawdziwej wiedzy i zgłębianiu własnych zainteresowań. A matka jest głupie jak but skoro zależy jej na papierku dla córki z jakiejś niby to zacnej, czy modnej dziś uczelni. Że co? Że niby zapewni to jej więcej szczęścia w życiu? Widać mamuśka nie wie, że nie papierek świadczy o człowieku. żal dziewczyny

Najlepiej wrzucić nas do jednego wora i stwierdzić, że wszystkim nam matki studia wybierały:o 🖐️

Jesli ona nie lubi maematyki to po ja do tego zmuszac to chore!!!!! To tak jak ja na widok liczb dostaje gesiej skorki a kocham przedmioty humanistyczne i jezyki obce, a ktos sila zaciagna by mnie na politechnike kretynizm!!!

zapytaj sie jej tylko co chce robic w zyciu po biologii chce uczyc dzeici w szkole 5 lat to szmat czasu. Ale trzeba robic to co sie lubi niech sama zadecyduje

Gość i co tu z taką gadać
? Jak tu potem od tych dzieci wymagać, by były madre...? przy takich rodzicach?