Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wedel

Ktora mama poradzi mi dobry hotel w Turcji dla 2,5 latka?

Polecane posty

Chce leciec w drugiej polowie wrzesnia 4* ALL INKL. na tydzien.Boimy sie leciec w ciemno a chcialabym juz zarezerwowac bo sa duze rabaty. Moje wyobrazenie o hotelu to : 1.Bliski transfer z lotniska (do 100km) 2.Czysty hotel 3.Dobre jedzenie 4.Nie za drogo;) 5.Dla dzieci brodzik,ladna plaza Bede wdzieczna za pomoc!!!!! P.S.W biurze polecili mi hotel ALARA w Incekum,moze tam ktos byl???

Gość Turcja
Alanya hotel- Premier Tac

Gość Turcja
Polecam naprawdę tym bardziej,ze wybierasz sie z dzieckiem

Gość też przyszła -już obecna mama
Ja bardzo mile wspominam hotel w Manavgacie - Iberotel Palm garden. W ofercie TUI dostępny. Plaża hotelowa, strzeżona, baseny o różnej głębokości i temperaturze wody, zjeżdżalnie dla Dzieci tak małych jak i większych, opcja AI - do wyboru i koloru, codziennie coś innego, super infrastruktura - kilka budynków 1-no pietrowych, alejki w pięknym ogrodzie............ech.........na pewno tam kiedyś wrócę. Ja byłam z 1,5 rocznymi Malcami w miesiącu maju, cieplutko, zero deszczu, taniej.

Szukalam ale to mnie zmartwilo: "All inclusive. Pomiędzy 00.30 – 10.00 wszystkie posiłki i napoje za dodatkową opłatą" Czyli sniadanie w tym hotelu jest od 10??? Czy plaza jak pisze jest piaszczysto-zwirowa?