Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukająca spokoju

Pytanie do Was Co się tak naprawdę liczy?

Polecane posty

Gość Szukająca spokoju
Omni jestem optymistką wiem, naiwne ale wierzę, że takiego kogoś spotkam na swej drodze. A jeśli nawet u schyłku życia? To przecież też piękna miłość:)

Gość Omnipotentny
Jak juz kogos takiego spotkalem po 25 latach, niestety ta osoba ma na mnie wyjebane ale sie nie poddaje i walcze

Gość Szukająca spokoju
Nie bardzo rozumiem co masz na myśli pisząc ma na mnie...wy..? Bo jakoś sens mi uciekł wypowiedzi...;-)

Gość koles niby tego
dla mnie liczy sie czy szczupla (bo jak nie, to bedzie jeszcze gorzej, po urodzeniu dziecka przeciez baby tyją), czy ma piersi minimum rozmiaru B, preferowany rozmiar C koniecznie sterczace i ze sterczącym sutkiem (moze byc silikon, jesli ma, tym lepiej), ladna mlodo wygladajaca cera (znak, ze bedzie sie wolno starzec). zawodowo musi osiagac przynajmniej 75% tego co ja, czyli byc czlowiekiem sukcesu, ambitna. najlepiej zeby jej pasja nie byl taniec brzucha (bo ja ruszac dupą nie potrafie), ale sport jak najbardziej (wspinaczka, pływanko, biegi, etc., to wszystko ok :) - mozemy robic to razem). zainteresowania i pasje musi miec, ale nie musi miec takich jak moje.

Gość Omnipotentny
Poznalem taką osobę której Ty szukasz, ale poje-bało się jej w głowie i zapomniała że istnieję bo wspaniałym okresie w naszym życiu. To bardzo skomplikowana osobowość ale własnie z tego powodu nie wolno mi z niej zrezygnować.

Gość Szukająca spokoju
Hmm to dobrze, że o nią walczysz. Ja się spotykam z samą rezygnacją ze szczęścia... Ale nie rozumiem jak można zapomnieć. Masz rację skomplikowana osobowość. Jak sądzisz masz szanse?

Gość Szukająca spokoju
koleś to szukaj takiej w telewizji:)

Gość koles niby tego
szczupla to podstawa. bo baby po urodzeniu dziecka tyją. i suty im zaczynają opadac. dlatego przed dzieckiem musi byc ideal, bo jak nie jest, to potem bedzie tragedia po dziecku

Gość bywaaa
Co znaczy że spotykasz się z rezygnacją ze szczęścia? ;)

Gość Szukająca spokoju
do kolesia- to powodzenia. Czym będzie karmiła skoro ma w piersiach silikon? hę? Chyba coś z Twoim rozumowaniem jest nie tak. Plastikowe ideały istnieją w TV...

Gość koles niby tego
tzn. autorka pewnie nie jest szczuplutka laseczka. niestety tylko takie moga liczyc na super dymanko przez najlepszych samcow.

Gość koles niby tego
a po co ma karmic? mleka dla niemowlat nie produkuja? haha. dla mnie wazne zeby trzymala sie po dziecku, zeby bylo jeszcze co podupczyc, bo jak jej suty beda opadac, to mi nie stanie...

Gość Omnipotentny
Oczywiście że mam, raz udało mi się ją zainteresować moją osobą to i drugi się uda. A choroby psychiczne da się leczyc

Gość Szukająca spokoju
Do Bywaaa- to proste. Do tej pory miałam to "szczęście", że na swej drodze spotykam mężczyzn, którzy w obliczu problemów nie stawiają im czoła. A kiedy nachodzi nieuchronny koniec odchodzą z opuszczonym czołem. Wolą zrezygnować niż walczyć bo to wymaga wysiłku...

Gość bywaaa
No niestety, ale to chyba znaczy że nie trafiłaś jeszcze na tego dla Ciebie...

Gość koles niby tego
znowu jakies pseudo-filozoficzne rozterki. jakie problemy? nie stawal mu? nie mogl sie ruchac?

Gość Szukająca spokoju
Omni będę trzymać kciuki:) aby sie udało:) Koleś--->a to ma jakieś znaczenie dla Ciebie jak wyglądam? :) chyba nie:) Wolę być kobietą z krwi i kości mającą swoje ciało zwisające czy nie:) Gdzie będe szanowana za to kim jestem a nie traktowana jak seksualne pogotowie:) Bywaa- Mam nadzieję.... że spotkam:) Koleś idź gdzie indziej szukać pięknej lasencji:) Powodzenia

Gość koles niby tego
nie ma byc piekna, ma byc normalna, ale piersi musza sterczec! dziwi mnie zdanie facetow, ktorzy lubia wielgachne wymiona D, albo E... toz to tragedia. dla mnie sterczace B jest super, a C (jesli nie jest obwisle) jest boskie!!

Gość Szukająca spokoju
To nie powinieneś mieć z tym problemu:)

Gość chaotyczny13
wracając do wątku tematu pytanie do Autorki - czego szukasz w opiniach innych jeśli to chodzi o Ciebie ? zakładam iż ciekawa jesteś opinii innych na ten temat bo sama masz jakieś rozterki - tylko po co Ci opinie innych jeśli to chodzi tylko o Ciebie i o tego wokół którego twe myśli czasem krążą ? tak czy inaczej odpowiedzi na zadane pytanie powinnaś szukać tylko w sercu swoim bez posiłkowania się tym jakie zdanie inni mają, zwłaszcza iż czasem ludzie piszą co innego , a robią co innego (zwłaszcza anonimowo na forum internetowym)

na poczatku milosc i to "cos" w tej osobie wystarcza i jest najwaznieszje, z biegiem lat jednak, im bardziej poznajemy ta osobe, milosc moze minac, bo okazuje sie ze ta osoba wcale nie jest taka idealna i pokazuje swoje prawdziwe ja, a wady przewazaja nad zaletami. wiec musi byc jednak najwazniejszy charakter.. no i ta namietnosc miedzy dwojgiem, zeby nie bylo nudno i kumpelsko

Gość bywaaa
A co się liczy...patrzenie w tę sama stronę, podobna wrażliwość, zapatrywanie na świat, rozumienie bez słów...

Gość koles niby tego
dla mnie wazny jest przede wszystkim rozmiar piersi i tyłka

Gość Suszkająca spokoju
Do chaotycznego. Owszem w pewien sposób temat mnie dotyczy, wiadomo jak się z czymś stykam a nie bardzo mogę zrozumieć zadaję pytanie. Czemu właśnie tu? Bo wydaje mi się, że w tym chaosie jaki panuje są jeszcze myślący, którzy potrafią dać naprawdę zaskakujące i przemyślane wypowiedzi. A w sercu znam tą odpowiedź od dawna:) Każdy zresztą w tym temacie ma swoją odpowiedź i nawet taki koleś, którego obchodzą tylko cycki i tyłek.:) Wiem, że na forum nie każdy jest szczery i robi jedno pisze drugie i 3 mysli a mimo to są ludzie, którzy mi dali odpowiedzi, które są warte rozwagi przemyśleń:) Pozdrawiam :)

Gość Szukająca spokoju
odświeżam temat może jeszcze ktoś ze mnie podyskutuje?

Gość Szukająca spokoju
też się z tym spotkałam. Witaj i powodzenia gdziekolwiek jesteś.

Gość chaotyczny13
cóż, jeśli znalazłaś tu to czego szukałaś to życzę aby dobrze Ci posłużyło powodzenia i szczęścia życzę

Gość Szukająca spokoju
Czyli uważasz, że to bezsensowne działanie tak? Dlaczego?

Gość Madrość narodu
Kobiety nie można zmienić. Można zmienić kobietę, ale to niczego nie zmienia.

Gość zboczek mroczek........
sex sex sex sex jebanie pieprzenie pierdolenie lanie pasem pejczem maszynka ssąco ciupciająca no i zapas baterii do pilota to jest dla mnie najważniejsze