Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ciemna Czekolada

czy faceci lubią....

Polecane posty

Gość czasami powinny bo niektórzy
faceci nie mogą w pewnych sytuacjach lub się wstydzą czy boją. A co????????????????

zastanawiam się jak podejść faceta, który aktualnie mi się podoba, a który mam wrażenie jest zbyt nieśmiały na to by wykonać jakiś ruch ;)

Gość koles niby tego
powiedz mu na ucho że dasz sie ostro zerżnąć od tylca. i wtedy jest twój, bo każdy facet lubi zwierzęcy seks od tylca...

Gość a co to za typ
jakis gryzący?

ehhh... jak zwykle znalazło się paru takich co nic mądrego napisać nie potrafią... "Lepiej jest milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać tym wszelkie wątpliwości" (...)

Gość koles niby tego
po prostu powiedz mu że chcesz aby cie posunął. na mnie by zadziałało :)

Gość koles niby tego
zawsze zaczyna sie od fizycznego uzaleznienia. bedzie chcial byc z toba w zwiazku, jesli dostarczysz mu niezapomnianych wrazen erotycznych.

Gość new22
kazdy jest inny ja osobiscie bym chciał zeby kobieta przejeła inicjatywe po fajnie jest jak kobieta pokazuje ze jej tez zalezy ale jak Go kochasz to znasz i tak odpowiedz na Twoje pytanie :)_

Gość koles niby tego
w lozku zawsze musi byc ulegla. wystawiac tylek do ostrej penetracji od tylca, na pieska.

Gość new22
a ogólnie do tanga trzeba dwojga więc czemu kobiety nie maja robić pierwszych kroków :)

do new22: a co uważasz za przejęcie inicjatywy? każdy rozumie to w inny sposób... nigdy nie musiałam jakoś specjalnie zabiegać o faceta więc jestem w nowej sytuacji, każda rada mile widziana ;)

Gość new22
najzwyklejsze sprawy sie kryja pod tym np propozycja spotkania jak sie niezgodzi to wiesz ze mu nie zalezy nic strasznego itp

Gość new22
ale uwierz mi jak facet zobaczy ze zabiegasz o jego wzgledy niema chyba takiego zeby kobiecie odmówł naprwade ze nie masz się czego bać

Gość new22
czułe miłe słówka itp jak się mówi diabeł tkwi w szczegółach

no właśnie boję się że jednak odmówi... myślałam też żeby zrobić coś bardziej jednoznacznego od spotkania, bo jak by na to nie patrzeć spotkaliśmy się dwa razy, ale niestety zawsze ktoś znajomy musiał się "przyplątać"...;/

Gość koles niby tego
czemu odmowi? masz nadwage? jaki masz rozmiar piersi? szczupla jestes?

Kochana, ja mam podobny problem :P też chcę pierwsza zainicjować spotkanie, no ale... pojawiają się wątpliwości. Chociaż wiem,że są tacy faceci, którzy lubią, gdy to właśnie dziewczyna przejmuje inicjatywę. Więc może warto zaryzykować ;)

Gość opisz skarbie troszeczkę sytua
cję to pomogę. Gdzie i jak często się widujecie, co to za facet?

czułe słówka...? bałabym się, że przesadzę i wyjdę na tzw słodką idiotkę, do których tak nawiasem się nie zaliczam i z którymi nie chcę mieć nic wspólnego;p

Gość koles niby tego
ponawiam: czemu odmowi? masz nadwage? jaki masz rozmiar piersi? szczupla jestes?

nie no padam! :D nie mam nadwagi, figurę mam nienaganną, 52kg, 170 wzrostu, a rozmiar stanika 65F. Więc jak widzisz nie mam powodów do kompleksów i wątpię by moja figura byłaby powodem do odmowy :D

Gość Warto spróbować
Hmm warto spróbować, ja teraz poznałem bardzo fajną dziewczyną zaprosiłem ją raz drugi, jest miło. Ale dużo dałbym żeby chociaż raz mnie zaprosiła bo wtedy człowiek wie na czym stoi. A takto uznam że nie chce być nie miła i odpuszczę. ;)

Gość koles niby tego
65F ? to straszne obwisy..........

Gość new22
niejest łatwo wiadomo a widzisz Wy kobiety tak na Nas facetów narzekacie a My mam tak czały czas wyjde na debila??? zgodzi sie czy nie ale kto nie ryzykuje ten nie ma trafiłaś moze na nieśmiałego i tez może czeka na jakiś Twój ruch w tej sprwaie :)

Gość cron
nie widzę przeciwwskazań

obwisły? ;D o matko... chyba nie znasz się na rozmiarówce :D no ale mniejsza z tym... podajcie jakieś konkretne przykłady... co chcielibyście żeby kobieta zrobiła wykonując ten pierwszy ruch? zaznaczam że jakieś aluzje co do seksu do mnie nie przemawiają

Gość koles niby tego
jesli masz ladne piersi to duzy dekolt. nachyl sie podajac mu np. herbate, tak, zeby mial szanse zobaczyc twoj sutek. podnieci sie.

Gość new22
mozesz zaproponować np takie coś ja np to usłyszałem kiedys od kobiety i cieszyłem się bardzo : czy nie miał byś ochoty na kolacje w Twoim towarzystwie było by wspaniale??? mozesz to interpretować tez z kinemi i tak dalej np. mam ochote isc do kina ale niemam z kim a w Twoim towarzystwie wspaniale się czuje itp podrywy ;)