Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ciemna Czekolada

czy faceci lubią....

Polecane posty

nie będę się poniżać obnażając się przed facetem ;/ zależy mi na nim, nie należę do tych które bawią się uczuciami i wykorzystują słabości innych ludzi...

Gość To jest proste
Jak już z nim rozmawiałaś, to pytasz go: to kiedy umawiamy się na jakieś piwo? I gotowe.

Gość new22
jak Go gdzieś pierwsza wyciągniesz facet pomysli sobie kutfa Jej naprawde zalezy na mnie musze działać!!!!! wiem to z autopsji więc do dzieła dziewczyno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Hmmm... z tym kinem to właściwie niezły pomysł :) aż się dziwię że sama na to nie wpadłam :D a jeszcze coś? rzućcie kilka pomysłów... Co mogę zrobić, żeby nie umawiając się z nim pokazać mu, że czekam na jakiś krok z jego strony?

a ja mam pytanie do new22: czy jesli dziewczyna zaproponuje spotkanie to chlopak moze odebrac to jako narzucanie sie? chodzi o to, ze to bylo by pierwsze spotkanie.

Gość new22
dziewczyno narzucanie sie jest wtedy jak wiesz i On Ci mówił ze niechce a takie gdybanie czy pojdzie czy nie zgodzi sie czy nie zrób to a się przekonasz a gwarantuje Ci ze napewno nieodmówi faceci lubią proste sytuacje a nie jakieś głupie gierki i domysły uwierzcie mi !!!!!

Gość new22
jak piwo odpada to kawka zawsze pozostaje jakis pubik romantico i wogóle po kinie np ;)

tylko,że pojawiają się myśli "gdyby chciał to sam zaproponował by spotkanie". Tyle że ja jestem w miarę odważna, więc wole zaryzykować... ale się boję i mam wątpliwości :P

Gość new22
ja miałem też taka sytuacje ze zostałem wyciągnięty na zakupy w formie doradzacza czy fajne czy nie tez mozesz takie coś zasugerować albo ze nielubisz Sama chodzić na zakupy ;)

a co byś zrobił gdyby dziewczyna niespodziewanie Cię pocałowała...? Hmm...? jak byś zareagował? myślisz, że przekroczyłabym tym granicę...?

Gość new22
a moze czeka az Ty zareagujesz bo jest nieśmiały i czeka az Ty pokażesz ze Ci zależy i bedzie wiedział na czym stoi a takie gdybanie moze ciągnac sie nieskonczenia ja np. czekałem az wybranka mojego serca pokaze ze coś tam ma do mnie a nie tylko moja wyobraznia działa postawcie się i w naszej sytuacji jako faceta My tez mamy obawy :)

Gość A Ty tak nie myslisz

Gość new22
o własnie pocałunek to jest to śmiało to zrób a przekonasz sie ze było warto :)

Chcesz faceta całowac na pierwszej randce? Zwariowałaś?

To ma być ten kierunek na dłuższy związek? Jak go teraz pocałujesz, co zrobisz później?

Gość new22
zrobisz pierwszy ruch a zobaczysz ze wszystko poleci na spontanie :) ja bym był w siódmym niebie jakby zrobiła to moja wybranka ale jeszcze nie zrobiła :(

Gość koles niby tego
gdyby mnie pocalowala to wsadzilbym jej palce pod majtki. proste :D

Gość new22
pocałunek to taki klucz do serca to jest nieopisane wydarzenie chwilowe ale zajekurwbiscie faaajjjjjoooowwwweeee !!!!!!!

Gość noto
ja mam jeszcze ciekawszy przypadek, bo on na początku chciał, proponował spotkania, itp. a ja po kilku go spławiłam i niemal wprost powiedziałam, że nie jestem zainteresowana. Później zrozumiałam, ze to błąd i starałam się pokazać mu, że jednak ma szanse, ale albo on już nie jest zainteresowany, albo jest ślepy na takie sygnały sama nie wiem... Niby coś wczoraj zaczął mówić o spotkaniu, ale właśnie w taki sposób, że to ja mam go zaprosić do siebie (!). I też jestem w kropce, niby jestem odważna i nic nie tracę, ale nie chcę mu się narzucać...

Gość kurde napiszże jak prosiłam
co to za chłopak. jak nie opiszesz trochę sytuacji to ten topik nie ma sensuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość Warto spróbować
Nie przejmuj się zrób cokolwiek. ;) Ja byłbym cały w skowronkach jakby moja znajoma wyszła z jakąś inicjatywą, nawet jakby to miało być kółko szydełkowania. :D Dasz mu znak że nie jest Ci obojętny i dodasz pewności siebie. Ja jak wspominałem spotkałem się z super dziewczyną, w pewnym sensie zbyt "super" bo jak się przyrównam to tracę pewność siebie. Z drugiej strony mam na tyle odwagi by ją zaprosić kilka razy. Nawet jak nie wyjdzie to nie będę sobie pluł w brodę że nie spróbowałem. Co nie zmienia faktu że jeśli nie da pokaże że jej też jakoś zależy to odpuszczę bo nie chciałbym być nachalny. ;)

Gość new22
do noto teraz chce od Ciebie zaproszenia bo juz mu dałaś tzw kosza i boi sie drugi raz w to brnąć urażona meska duma itd i teraz to tylko TY musisz pokazać ze Ci zalezy tylko TY

więc na pocałunek raczej się nie zdecyduję... dodam że widujemy się bardzo często, jednak wraz z paczką innych znajomych. Sami spotkaliśmy się zaledwie dwa razy (w rozmowie wyszło, że uczę się grać na gitarze, a on już tą sztukę opanował więc zaoferował pomoc w nauce;) ) Nie chcę się wiecznie bawić w podchody... nie jesteśmy w gimnazjum i po prostu chciałabym żeby to poszło nieco szybciej...

Gość new22
ja juz spaduje dzieks za miła pogawedke jak coś to moge jeszcze pomóc w postaci porad bo znam to z autopsji i moge pomóc jak coś to na e-maila nielot-19@o2.pl hejka laski

Gość a ja tam sobie myślę....

Gość a ja tam sobie myślę....
że pocałunek to b dobry pomysł jest :) zawsze możesz po tym zrobić z siebie aniołka, zacząć przepraszać, mówić że nie wiesz dlaczego to zrobiłaś i czekać na reakcję ;)

dzięki new, dodałeś mi odwagi ;) w końcu lepiej nie żałować, że się czegoś nie zrobiło...

Gość T1000
Nie całuj. Dawaj jasne sygnały, przytulaj się podczas ogniska, kina, itp. Facet często jest w kropce jak kobieta daje niejasne sygnały. Wiesz, pocałowanie dziewczyny to duuuży krok- jeżeli mam przyjaciółkę w której się zakochuje i zdecyduje się ją pocałować- już nogdy nie będzie tak samo. I tego większość facetów się boi. Odrzucenia i poniżenia a także zniszczenia dobrych relacji z koleżanką/przyjaciółką.