Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nocna markaaaa

Musze do jutra napisać z 5 stron pracy!

Polecane posty

Gość nocna markaaaa

Uda mi się przez noc??? :O

Gość fasdfasf
zależy o czym, na jakim poziomie i czy będzie sprawdzana na plagiatorstwo ;)

Gość AnuLkA13
o czym? ja zawsze rozpisuje sie niepotrzebnymi slowami, rozne przy,itoniki i rzeczowniki dodaje i zawsze mam ta 4 :)

Gość a ja bym .
jak bedziesz siedziec na kafe to nie

Gość właśnie o czym
? bo jak temat szeroki, to można bez problemu ;)

Gość nocna markaaaa
licencjacka....o stosunkach francusko-brytyjskich..tak, teraz wiem, wkopalam sie:O materialy niby mam ale nie cierpię pisać czegokolwiek...wolalabym miec z 20 egzaminow zamiast pisac pracę:O

Gość nocna markaaaa
no wlasnie...w trakcie wyszlo ze jednak materialow sporo i chyba w tym problem bo juz nie wiem do czego patrzec i jak to do kupy pozbierac, zaczynam sie w tym gubic:P

Gość fasdfasf
o historii mi się bardzo łatwo pisze choć uczyło się zawsze trudno. zawsze robiło się za dużo pracy. :Dprzez noc mógłbym jeszcze z 10 stron o tym temacie napisać. :D

Gość nocna markaaaa
no i tak pewnie sie za to wezme kolo polnocy:P i jak zwykle bede sobie pluc w brode, ze moglam to wczesniej zrobic i bez pospiechu:P

Gość a czemu uuuuuu
wczesniej nie próbowałas za to się wziąć;>

spoko! dasz rade ;) ja napisalam caly pierwszy rodzial 27str. w bardzo krotkim czasi i bylo dobrze ;) wczoraj mi sie jednak odwidzialo i zmienilam sobie temat ;D wszystko bede pisac od nowa.. zostaly mi dwa tygodniena napisanie calej pracy i nie przeraza mnie to ;) szybko sie to pisze ;] jesli masz materialy to bez problemow napiszesz

Gość nocna markaaaa
ech no niby historia to można trochę wody lać ale wychodzi ze ja chyba nie potrafię... a do tej pory myslalam, że mam zaciecie humanistyczne; stwierdzam jednak, że jednak czasem lepiej byloby pisac cos konkretnego, krotko i zwięźle

Gość a czemu uuuuuu
daj jutro znac o której zkonczyłas i czy sie połozyłas spac:P ja czasami tak mam ze jak siedze nad czyms prawie do rana to wole juz sie nie kłąsc bo bede miała straszny problem ze wstaniem i bede spała na stojaco..

Gość nocna markaaaa
czemu nie wczesneij? bo mam tendencję do odwlekania wszystkiego na koniec i nie potrafię zwalczyć tej złej cechy:P a potem panika i obgryzanie paznokci, że sie nie wyrobię - znam ten schemat

Gość nocna markaaaa
zdam relacje jutro ile mi sie udalo skrobnąć:classic_cool: tez jak juz mam zarwac noc to wolę sie wcale nie kłaść spać bo potem po takiej 1-2 godz. snu jestem bardziej nieprzytomna niż gdybym w ogole nie spala

Gość nocna markaaaa
mroczna to niezła jestes - tez bym tak chciala szybko pisac choc mam kolezanke, ktora pracę magisterską napisała w 3 dni i to na 5! dla mnie to hardcore ale ją podziwiam!:D