Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z armatą na muchę

pasują do siebie te kolory?

Polecane posty

Gość z armatą na muchę

nie mam gustu totalnie i nie wiem jak dobierać kolory :o czy jeśli założę białą bluzkę z szarymi rękawami i jakimś tam śmiesznym rysunkiem, a do tego czarno-fioletową chustkę, a właściwie to śliwkowo-fioletową to nie będzie siary? :o

Gość z armatą na muchę
śliwkowo-czarną*, kurwa 😭

Gość z armatą na muchę
no to się ubiorę, najwyżej będę wyglądać jak pajac, w sumie nic nowego :(

Gość strasznie buro i ponuro
jako facet mówię iż padłaś ofiarą fatalnego trendu , jeszcze tylko szarego brakuje do kompletu

Gość z armatą na muchę
fatalny to nie jest trend tylko mój gust. całą garderobę mam taką ni w dupę, ni w oko :P uwielbiam stonowane kolory, one chyba nie bardzo uwielbiają mnie i tak chujowo to wygląda, całe życie takie zjebane 😭

kup coś kolorowego, może nie różowego i seledynowego ale np zielone , niebieskie (jasne) a nie szaro szaro , co żałobę masz :O cycki odsłoń !

Gość z armatą na muchę
jaka musztra, lubię tak :classic_cool: jak ja nawet cyckami się pochwalić nie mogę, takie marne, że aż boli :(

nie musisz mieć żeby się chwalić ;) chodzi o krój ubrań pewnie wyglądasz jak arabka :D

Gość z armatą na muchę
wyglądam szaro i niewyraźnie, ale z arabami to ja nic wspólnego nie mam. czasem odsłaniam co nieco :classic_cool: jak pójdę na zakupy to wyszperam coś w kolorze, o ile będzie jakiś mikro rozmiar. a jutro muszę się jakoś ubrać, przecież w prześcieradle w kwiatki nie pójdę :(

lubię kwiatki :). Chodziło mi o Hijab czy jak to się nazywa co zakrywa kobietę od kostek po czubek nosa :D Jak wyglądasz niewyraźnie to weź rutinoscorbin .

Gość z armatą na muchę
chociaż tak przejrzałam swoją szafę i to prześcieradło jest chyba najlepsze :o coś Ty mi zrobił, pranie mózgu 😭

Jak to co? nastawiam Cię pozytywnie do świata , Nie musisz wyrzucać wszystkich ponurych ubrań na śmietnik ale jak ty nie masz żadnych kolorowych akcentów to wyglądasz koszmarnie ! Co innego czerń + czerwona zwiewna apaszka :classic_cool:

Gość teoretycznie te kolory pasuja
ale trzeba zobaczyc fason itd

Gość z armatą na muchę
ten ciemny fiolet to jest mój kolorowy akcent, proszę docenić te wysiłki w kwestii urozmaiceń :classic_cool: dobra, pójdę na zakupy, a jutro wskoczę w prześcieradło :P