Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam te chorobe straszna

jestem ciezko chora...mam raka...

Polecane posty

:(..wciaz to neguje...nie pisze o tym, ..zyje chwila:(...hedonizm, wydaję sie wesola, tak nie jest...:( raz wspomnialam o tym:( ..to powolne konanie:(

Gość a jakże że Lu
ale masz przecież jakieś szanse?:(

Gdyby rak był nie uleczalny nie leczyli by Cię. Wierz w siebie i wierz,że wyzdrowiejesz :) Wiara potrafi przenosić góry... Mam nadzieję,że wygrasz ta walkę :) Pozdrawiam i życzę duuuuużo siły i wiary.

Nadziei Melodia Gdzie początek, lub koniec się zdaje, Tam stoję, zawodzę wołaniem. I ręce wznoszę z nadzieją w niebiosy. Może ktoś słyszy... Stracony na dno, ze szczytów życia, Zatracam w sobie, tą siłę bycia. Siłę istnienia i dalszej drogi. Do celu dążenia... Trochę odpocznę, i siły mi wrócą, I wejdę z powrotem, stopień za stopniem, A głosy, co milkły znowu zanucą, Nadziei melodie...

szanse...:(jakas mam...teraz ide niedlugo do szpitala:(...dlugo mnie nie bedzie wsrod zdrowych, tam nawet chyba netu nie ma, a kontakt z ludzmi ze swiatem pomaga mi:(... szanse?...ja juz chyba nie wierze w szanse na wyzdrowienie

Musisz w to wierzyć :o Bez tego nic Ci nie pomoże... I zobacz...Twoi bliscy w to wierzą,Twoi znajomi w Ciebie wierzą,nawet ja w Ciebie wierzę...Ty też musisz :) Naprawdę,w takich przypadkach silna wiara w to,że będzie lepiej pomaga człowiekowi najbardziej. I nie jest to czcze gadanie. Net zawsze możesz mieć w telefonie :)

Gość powiedz lepiej co
Napisz wiecej o sobie jak sie dowiedzialas i czy palisz. Pisz , moze to Ci pomoze troche to wyrzucic z siebie

Gość znam ten problem
napisz co to za nowotwor,moze wcale nie jest tak zle jak myslisz.

Gość co to lllll
jak sie dowiedziałas

>>Gdyby rak był nie uleczalny nie leczyli by Cię Mało, który rak jest w pełni uleczalny, dlatego odsetek osób wyleczonych całkowicie z raka to tylko mały procent :o Najczęściej to leczenie to tylko przedłużanie złudzeń i męćzarni :o

Gość znam ten problem
bydlak, pocieszyc ,to ty potrafisz.....

Gość nie dziwie sie ze po takich
tekstach autorka tu nie napisze :-(

wejdż proszę na stronę sklepu imperimzdrowia.com.pl, W rubryce O nas poczytaj o flawonoidach, kliknij także na kamerkę i obejrzyj film o terapii dr Gersona,jest tam także zamieszczona książka. Tłumacz tej książki wyleczył się dzięki tej terapii. Dużo zdrowia.