Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kolorowe Ptaki

Nie lubię dzieci , im mniejsze , tym bardziej mnie wkurzają

Polecane posty

A jak jest z Wami? Mnie kompletnie nie ruszają dzieci,wręcz mnie drażnią. Mam 19 lat i jakieś zacofane społeczeństwo już za parę lat zacznie wypytywaćo "dzidziusia" :O

Gość lola luuuu
no cóż :P ja mam niby dziecko ale Cię rozumiem ;) nie musisz lubić, wystarczy że będziesz jak człowieka traktować czasem ci co najwięcej "ćwierkają" do dzieci, zapominają że to też ludzie....

Gość gdfsgd
nie lubię małych dzieci bo śmierdzą i się ślinią a te co się bardziej ślinią śmierdzą jeszcze bardziej:o

nie podniecam się obcymi Artefakt.....chodzi mi, że są takie słodkie i kochane...zwłaszcza swoję

Gość ja tez nie lubie
dzieci i to w każdym wieku...

ale to co wkleiłas jest wstretne!! wyglada jak ubrana kupa miesa a najbardziej w dzieciach wkurza mnie to że drą morde jak im pozwolisz se łeb rozwalić i tak samo drą jak im nie pozwolisz ale niektóre są kochane:)

Pamiętam też jak drażniąca może być 6 latka. Córka jednej z moich byłych nauczycielek.Zajmowałam się nią chwilę na plaży-sypała po mnie piachem,uciekała, no po prostu męczyła .

no to zdjęcie ......może masz rację:)....ale ogólnie takie niemowlaki są kochane i ślicznie pachną;)

pod warunkiem ze to dziecko kogoś kogo sie lubi;) chociaż zdarzyło mi sie bawic cały wieczór z bobasem dziewczyny kórej nie lubie, ale dlatego ze był świetny:D