Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wchodźcie na słupy

Tragedia dziewczyny

Polecane posty

Gość fgsdfdfgs
powinna jeszcze zapłacić za leczenie. poszły na to pieniądze z moich, naszych podatków a ona je zmarnowała. :o idiotka

Gość taaaaakaaaa jeeednaa dziewczyn
kurcze nie moge wejsc a stronke... wejdz na tnij.org i skroc linka bo nawet po skopiowaniu go nie moge wejsc

Tez nie moge otworzyc. Ale ostatnio ogladałam "Uwage" i mówili o tym. Tragedia, prawie dorosła dziewczyna i taka głupote zrobiła. Z jednej strony było mi jej zal ale z drugiej ma to na co zasłuzyła

Gość to ta co wlazla na slup
energetyczny po pijaku?

i taki debil ma wszystkie badania za darmo i od ręki, w tym momencie zgadzam się z dyrektorem szpitala, który pobiera opłaty za udzielanie pomocy, osobom poszkodowanym na skutek picia alkoholu, dlaczego inni maja płacić i czekać niewiadomo ile, naprzykład na rezonans magnetyczny lub tomokomputer, a taka pijana idiotka wlezie na słup i jak coś się stanie to badają ją na wylot włącznie z TK i innymi DROGIMI badaniami, a my musimy za to płacić, jakby tacy jak ona raz czy drugo zabulili za badanie, to zastanowili by się na przyszłośc co robią.

ale mimo wszystko szkoda mi jej. Ogladnelam, sympatyczna dziewczyna. Nie ma ludzi idealnych, kazdy w swoim zyciu bledy popelnial. Jej okazal sie tragiczny. Jesli ktos chce jej pomoc to ja nie mam nic przeciwko. Lepiej zeby na nia szly moje podatki niz na nowe filie ZUSow czy innych dygnitarzy :classic_cool:

to ona była pijana jak wlazła na ten słup?...nawet o tym nie wiedziałam...ale to racja z tym i badaniami,ona za głupote ma wszystkie od ręki a inni ludzie muszą po pół roku czekać..

Gość Lone Wolf
sama sobie spierdoliła zycie to taki ja los spotkał szkoda ze wczesniej nie pomyslała zanim łazła n ten słup to niech teraz cierpi dlaczego z moich podatków maja jej pomagac za głupote

dzis czytalam ze jakis pan na endoproteze musi czekac 7 lat i 7 mies. Dla mnie to tez niesprawiedliwe ze osoby ktore pija albo pala maja taki sam dostep do sluzby zdrowia. byle jakiego pijaka jak zgarniaja z ulicy to robia mu badania na ktore zwykly czlowiek musi czekac miesiace.

Gość pijaków obligatoryjnie do gazu

Gość ale czemu ona tam weszla
czemu?? chciala sie zabic??? popelnic samobojstwo?

no tak, niesprawiedliwe to na pewno... Zwlaszcza, ze moj tato wlasnie czekal tyle na endoproteze :O Albo brat... Na zawodach mial wypadek. Znajomy go zawiozl na pogodowie z uszkodzonym (napuchniete jak bania) kolano. I siedzial tam 6 godzin, przepuszczajac wielu pijakow przywiezionych karetkami. To faktycznie krew czlowieka zalewa. Ale tej dziewczyny szkoda mi jakos. I tak juz placi za swoja glupote...

Gość adi_P
włazłiła bo chciała sie popisac przed kolezankami i kolegami a ze byla po piwach to taki głupi wybryk

tu nie pisalo, ze byla pijana ale juz wczesniej bylo o tym i wlasnie bylo napisane, ze byli w grupce, nawaleni i ze ona sie zalozyla chyba, chciala sie popisac i wlazla... No - na trzezwo moze by nie weszla, nie? ;)

Gość ja powiem tak ....
oczywiście żal mi dziewczyny ...nie wiem czy była pijana czy nie bo o tym nie słyszałam ...będzie kaleką do końca życia ...ale przecież nie była dzieckiem i moje pierwsze pytanie jak zadałam było bo jakiego diabła ona tam właziła ....głupota głupota głupota a za głupotę niestety trzeba płacić :(

aha.....ja znam jednego co wlazł na trzeźwo...popalił sobie ''tylko'' ręce..

dzisiejsza mlodziez mysli zee jak juz ,moga sie napic to sa panami swiata. Alkoholicy powinni placic za badania jakie sa wykonywane kiedy oni sa pijani. Przeciez kiedy kierowca jest pijany z spowoduje wypadek firma ubezp nie zapalci za niego, tak tez powinno byc w szpitalu. Jak chce to niech pije, ale niech potem wie ze za badania musi zapalcic

Gość a ile ona ma lat
? i czy to pewne że była pijana? skąd macie takie info? i czy wiadomo kiedy to się stało?

ma 17 lat....tez nigdzie nie czytalam ze była pijana...

Gość llpp
Zal mi jej, no ale kto normalny wlazi na slup wysokiego napiecia z wlasnej woli??