Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmhmhmhmhm

Kocham 7 lat...

Polecane posty

Gość hmhmhmhmhm

...a chłopak, którego kocham nigdy nawet nie zwracał i nie zwraca na mnie uwagi;( Podobam się chłopakom, a dziewczyny mówią,że jestem ładna... Wiem,że ten chłopak dużą uwagę zwraca na wygląd. Ale ja jestem strasznie nieśmiała;( Co robić?

Gość hmhmhmhmhm
Ale ten chłopak zwraca uwagę na wszytskie chyba typy;D Oby była chociaż w miarę ładna:)

Gość hmhmhmhmhm
Może i łatwiej, ale dla mnie to pierwsza i jedyna chyba miłość, podobali mi się już różni, ale wracam zawsze do tego, więc... 7 lat czekania to w końcu nie tak krótko;/

Tak ci się wydaje boś młoda, zdaj się na starego doświadczonego geografa, który w życiu miał nie jedną i nie dwie;) Jeszcze się zakochasz, a ten koleś tylko Cię skrzywdzi...

hmhmhmhmhm -> idź do niego i pogadaj z nim a nie czaj się i czekaj aż inna Ci go zabierze sprzed nosa ;)

Gość hmhmhmhmhm
Nie, nie powiem ile mam lat, bo jestem naprawdę wrażliwą dziewczyną i stałą w uczuciach,a ludzi w moim wieku w takich sparawach jak miłość skreśla się tylko z tego względu,ze ma tyle lat, a nei np.: o 3 więcej;/

Pan_Napiórkowski - sledze Twoje wypowiedzi i wszystkie popieram :) pozdrawiam serdecznie!

Gość hmhmhmhmhm
Ok, jestem dzieckiem i co z tego? Nie zakochałam się 2 miesiące temu tylko już tyle lat to trwa... A co do tego,że widać po moich wypowiedziach,że mam mniej niż 20 to przepraszam bardzo, ale zawsze mi mówią,że jestem dorosła jak na swój wiek, więc...to trochę słaby wniosek. To na ile lat wyglądają pana wypowiedzi skoro osądza pan osobę po tylko tylu zdaniach z nią zamienionych?

Gość hmhmhmhmhm
A po za tym to już chamskie, ludziom się wydaje,że jeśli mają trochę lat więcej to ich wypowiedzi są inteligentniejsze od wypowiedzi nastolatka. To chciałabym powiedzieć...,że niekoniecznie tak właśnie musi być(jeśli jeszcze do tego nie doszliście).

Zeby z Toba rozmawiac i doradzic Ci jak najlepiej musimy poznac Twoj wiek! bo zupelnie inaczej zachowa sie kobieta dojrzala a inaczej osoba w twoim 'nastolatkowym wieku' nie powinnas wstydzic sie tego ile masz lat bo to bez sensu.. serce nie sluga :)

No jak widzisz dziecko zgadłem prawda? Jakm będziesz mieć już te 20 lat to zrozumiesz skąd to wiem. Po prostu zajmij się na razie uczeniem bo ani ty ani ten chłopak nie jesteście jeszcze w stanie stworzyć związku. Ps. Może ty się w mojej szkole uczysz? Dla pewności dowalę więcej do nauki:D

Gość hmhmhmhmhm
Ok, mam 14 lat i co to zmienia? Nie mogę kochać czy co? Znowu się pocięłam :( Bill, pokochaj mnie w końcu, zobacz moją wielka miłość i oddanie....

Gość hmhmhmhmhm
I po co się podszywasz?

Gość hmhmhmhmhm
Od razu widać,że ma pan umysł ścisły;/ Nie umiem pan normalnie rozmawiać,widzi pan tylko swoje argumety i nic więcej... A co do nauki to sobie radzę bez pana pomocy i dokładania materiału. Współczuję pana dzieciom...

Gość hmhmhmhmhm
A zresztą, mam gdzieś tego podszywacza. Emo 4eVeR! Billuś

Jeśli to podszywacz napisał o cięciu się to może jednak się nie nabrałem, sam nie wiem. Wiem za to co innego jak ma się 7 lat to się nie wie co znaczy kochać.

Gość hmhmhmhmhm
*nie umie

Gość hmhmhmhmhm
może odpowie...kto wie... Nigdy nie mów nigdy przecież...

Gość hmhmhmhmhm
Szkoda mi pana po prostu i tyle... Żałośnie się pan zachowuje, bo gdyby miał pan chociaz troche taktu to na obronę nie brałby pan drwin z kogoś;/