Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

ja dwudzisety pierwszy wiek a na kaffe nadal panuje prawo

Polecane posty

Gość tuleja
no właśnie mówie o ostatniej stronie we fakcie, te w rogu i z głupią rymowanką :classic_cool: ale hinata...ciebie tez tam widziałem :o

Gość
pytajacy ale ja teraz tez nie łąpie :classic_cool: ? :O ta jasne wg powiedzenia : zeby sie wzbogacic trzeba sie zeszmacic :classic_cool: widzieliscie dzisiaj kaaabarety ?:D:D:D :classic_cool:

musiałam jakoś zarobić na życie, kiedy mnie porzuciłeś :O widzisz, to wszystko Twoja wina :( przyznaj, że wyciąłeś fotkę i wisi nad Twoim łóżkiem? :classic_cool:

Gość
Hinatka baaaa :classic_cool: zrobił cały kolaż :classic_cool: :> Levi a gdzie i oczy mdysktujecie ? :)

Gość
nie, lepiej zrobie strajk głodowy toples :classic_cool: :D:D 🖐️

Hinatka -> szukam dziewczyny ale nie zamierzam się wiązać nim nie znajdę pracy lub jeśli by jakaś mnie chciała co mieszka daleko ode mnie to do czasu aż bym nie miał zapewnionej pracy w jej okolicy

Gość
w takim razie musi przejsc test :classic_cool: : uwaga bedzie ostry :classic_cool: ;) siedzimy przy stole u cioci na imieninach i szpecze Ci czule na ucho: "bzyknij mnie ":classic_cool: co robisz ? :classic_cool: : A. bierzesz mnie na stole przy wszytkich B. dziwnie patrzysz i podkurzony mówisz: przestań, niepowazna jestes?:O:O C. łapiesz mnei dyskretnie miedzy/udo i szepczesz ze w domu zrobisz mi to i to.. i tamto.. D. mówisz:" no to za 10 minut w aucie/w toalecie/ w naturze " i pod jakims pretekstem nas z tamtad na chwile wycigasza na szybki numerek? E. Twoja dowolna orginlana odpowieddz.... ? :classic_cool:

tu leja, fotoszop im coś szwankował, mówili, że wymażą, ale chyba zapomnieli :O

Gość
no Ty szukasz kandytatki :classic_cool: a one pragna o tym wiedziec :classic_cool: :D tak do Ciebie Levi :)

Gość
Hinatka potem przenieś to do BMowkiej dokumetnacji:classic_cool: trzeba uzupełnic papiery iwzniesc jakies nowelacje :classic_cool: podupada nam firma :(😭

E. łapie Ciebie dyskretnie miedzy/udo i szepcze do Ciebie wyjdź z pokoju/chodźmy na korytarz przed pokojem/chodźmy do innego pokoju ;)

Gość
Levi masz o czywiscie w konstytucji zgwarantowane prawo odmowy zeznania :classic_cool: :> a może prawik z kafe chce odpowiedziec ? :classic_cool: no określcie sie chłopaki :classic_cool:

przeniosę :> mi też już się odechciewa wykonywać tak ciężką pracę 😭 a rezultatów żadnych :O

Gość
oczywiscie to nie chodzi o mnie :classic_cool: ale chciałąm Wam kogos usobnic zebyscie sie bardziej wczuli w stuacjie 🖐️ ))) i bez szczegółow prosze jest przed 22 :O 🖐️ ))

Gość
Hinatka wykonujes kawał ciezkiej i brudnej roobty :classic_cool: :* moze weżmimemy kogos żęby Cie wyminiał ? :classic_cool: nie chce Cie obciązac, a ja juz sie tam nie nadaje :O :O Levi czy zdałes? no nie wiem u mnie tak a u innej mogłes oblac z kretesem:( dla mnie prawidłowe były odpowiedzi: C i D a Ty połączyłes je obie, plus plus za orginalnosc :classic_cool: :)

Gość
Hinatka --> a w ogole to wiesz wolna ręka :classic_cool: ;) to w końcu spólka :classic_cool: :* Levi -- to ile Ty tych kobiet chcesz? :classic_cool: ?:>

Gość
tu leja mamy wolny etat dostawcy pizzy :classic_cool: piszesz sie ? :classic_cool: zgłodniałam a Wy ?:classic_cool: ;)

przerwa -> jeśli by się nawzajem akceptowały to jak najwięcej :D ale jedną na pewno się zadowolę :)