Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adhd12

jak czesto uprawiacie seks??

Polecane posty

Gość adhd12

mam 21 lat i od paru miesiecy spotykam sie z dziewczyną, mieszkamy daleko od siebie, a w tygodniu spotykamy sie przewaznie na miescie... natomiast mamy maly problem jezeli chodzi o spotkania troche bardziej intymne w mieszkaniu gdzie mielibysmy okazje do seksu... ona przyjezdza jedynie raz na dwa tygodnie na weekend do mojego mieszkania oddalonego od miasta o ok 30 km i dopiero wtedy mamy okazje na seks, u niej w ogole nie ma warunkow do tego... czy wedlug was jest to rzadko?? 3 noce raz na 2 tygodnie... jak to przedstawia sie np u was??... wiem ze takie rzeczy są indywidualną sprawą kazdej z par... ale mi troche brakuje zbilzen i chcialbym to robic czesciej z moja dziewczyną

Gość tuleja
ja 9 razy na dzień

Gość płynny 56
a ile bys chcial codziennie po 5 razy? zameczysz ja ...tyle wam starczy ...

Gość za czasów kawalerskich/panieńs
codziennie po kilka razy :D a teraz po10 latach małżeństwa codziennie 1x :D

Gość adhd12
5 razy na dzien??... nawet nie mialbym zawsze czasu zeby chociaz jeden raz dziennie to robic, ale chcialbym zeby bylo troche wiecej okazji poki nie mieszkamy ze sobą

Gość płynny 56
a to nie ma ważniejszych spraw ty7lko aby sie seksic...wazne ze ja widzisz ze mozesz spojrzec w jej oczy ze mozesz potrzymac ja za reke ... a ty jak ja widzisz to aby myslisz zeby jej wlozyc ... :-O

Gość nfcwbfcwd
To zalezy,jezeli nie kupie baterii do wibratorow to nie uprawiam,jezeli kupie to uprawiam

Gość adhd12
dzeki płynny 56... mysle ze madrze piszesz i masz racje, nie mysle o tylko o tym gdy z nia jestem, uwazam ze sa wazniejsze rzeczy w zwiazkach i mozna innym rzeczom poswiecac uwage... ale seks w dzisiejszych czasach tez jest wazny

Gość adhd12
ale jak rozwiazujecie problem jesli nie macie gdzie tego robic??

Gość insomnia a co
idz do jakiegos hotelu czy cos

Gość kdncfdfcn
adhd12 nie ma czegos takeigo jak "nie ma gdzie to zrobic" Seks wszedzie,o kazdej porze dnia,nocy,pory roku jest super. Jak sie chce to sie moze,wszedzie,nawet na stojaka.