Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mdt15

Kobiety goląc krocze przyczyniacie sie do pedofilii

Polecane posty

Gość cron
najwieksza zenada to te - zachód nie jest wyrocznią dla mnie, choć wiem że kompleks polski sprawia że wiele osób chce "jak na zachodzie" biała tamponiara - skacz z mostu, zaoszczędzisz

Gość stringi są dobre
chyba dla zakonnic - zdrowych narządów rozrodczych nie potrzebują i podniecać nikogo też nie powinny a stringi są aseksualne

Gość Mdt15
Oczywiście, że golenie krocza to zboczenie

Gość norkaaaaaaaa
no to jestem zboczona bo mi sie moja zarosnieta pipa nie podoba.nie wiem dlaczego.... wole ja po lekkiej obrobce i tyle.w innym razie przypomina mi borsuka:O tez macie problemy:O

Widzę,że dla Ciebie każdy aspekt dotyczący sexu jest zboczeniem ;) Większość rzeczy o których wspomniałaś dla większości kobiet to: dbanie o siebie, sprawianie sobie przyjemności itd. Naprawdę jesteś bardzo zakompleksioną osobą,ale szanuję Twoje poglądy, przecież świat skłąda się z różnych jednostek,więc nieuniknionym jest potykanie się o ludzi staroświeckich. pozdrawiam serdecznie :)

Gość ja sobie przycinam trymerem
golę tylko po bokach, żeby nie wystawało z majtek i tak jest według mnie idealnie

a czemu autorka czy ktoś tam jest niby zakompleksiony?

i w wolnej chwili radzę wpisać w google termin : zboczenie na wikipedii dowiesz się więcej niż od niektórych naukowców. moze zmienisz swoje pozbawione sensu poglądy...

sama nie golę się na łyso, tabletek nie biorę, bo mi szkoda zdrowia, stringów nie noszę bo i nie lubię i pani ginekolog odradzała. Też jestem zakompleksiona?

Gość włosy łonowe
są po to by amortyzować jajca podczas seksu, by nie klaskały o ciipę, więc nie należy ich golić. Chyba proste jak budowa cepa, prawda? Poza tym ogolone szybko odrastają i sterczą niczem igły i, jeśli penis nie trafi do diurki, to często ulega ukłuciu i późniejszej infekcji.

ale czy gdzieś padło stwierdzenie,że golę się na łyso, biorę tabletki i to świadczy o tym ,że nie mam kompleksów ? Nie tylko te rzeczy wpływają na nasz stan umysłu... a na to , że uznałam ,że autorka tematu jest zakompleksiona wpłynęły wszystkie wypowiedzi oraz poglądy.

Gość ale czemu miałaby być
zakompleksiona? co o tym świadczy?

uu jesteś żałosna,nikt Cię nie poparł w poglądach i zmieniasz nicki ?? dziecinada, idę spać ;D

Gość biała tamponiara
bo tak :D Ja tez jestem zakompleksiona, bo stringi nosze tylko do obcislych spodni i sukienek, tabletek nie biore, bo szkoda mi zdrowia (nie dosc, ze zakompleksioan to jeszcze zacofana i niewyzwolona ;) ), nie gole się na łyso, bo taka pinda jest dla mnie po prostu ohydna, wole jak sa tam jakieś włosy. Chyba posłucham rady cron i pojde skocze z mostu, mam bliżej niż do lasu.

i z jakiego powodu miałaby mieć kompleksy? Coś na zasadzie hasła "masz poglądy odmienne od moich więc na pewno jesteś zakompleksiona"?

Gość cron
biała, teraz woda zimna kataru dostaniesz, czekaj do wiosny

chyba nie potrafisz nawet odpowiedzieć na pytanie, a szkoda bo chętnie bym się dowiedziała czemu wywnioskowałaś, że jak autorka jest przeciwniczką golenia intymnego to na pewno jest zakompleksiona? Przyłączyłam się do dyskusji niedawno, pisałam jeszcze pod nickiem z trymerem.

Gość biała tamponiara
cron, to pojde na jakis wiadukt, efekt murowany ;)

Gość cron
bo rzucanie "kompleksami" jest bardzo popularne na tym forum

Gość Też się zastanawiam
Dlaczego niektóre kobiety dzisiejsze nie chcą dorosnąć tylko ciągle być dziewczynkami.

Gość jaga54
Dla czego tak sądzicie? Trzeba zmienić ginekologa. W takim przypadku po co golą kobiety ciężarne przed porodem? W krajach bliskiego wschodu 90% męrzczyzn ma ogolone genitalia.

Gość bigola
Dziewczyny o co tu chodzi? I tak w krajach zachodnich Polki uwazane byly zawsze za dzikuski.Malo ze sa klutliwe,nietolerancyjne to jeszcze mozna czasami zaobserwowac zarosniete nogi w ponczochach no i do tego jeszcze brak depilacji w miejscach intymnych.KOSZMAR ! A gdzie estetyka?????

Gość Mdt15
Co za kompleksy ma bigola. Na zachodzie normwlne się już nie golą, tylko prostytutki.

Gość bigola
Nie mam kompleksow.A na zachodzie mieszkamod 17 lati nie mow mi ze kobiety sie tu nie depiluja.Malo tego mezczyzni tez to robia.Chyba wiec nie wiesz o czym piszesz.

Gość Mdt15
Nie kobiety i mężczyźni tylko malowane zepsute lalunie i znieieściali pedzie

Czy golenie się pod pachami też budzi takie emocje jak pozbawianie się włosów łonowych?

Gość bigola
widze ze jestes osoba ktora uwaza ze mezczyzni powinni pachniec wodka,papierosami i potem a kobiety zadbane to juz prostytutki.Wspolczuje osobie z ktora sie kochasz.Feee!

Gość bigola
wiekszosc mezczyzn w Polsce goli sobie glowy i jest to normalne chociaz z kakim nagminnym zjawiskiem mozna sie spotkac tylko w Polsce.Nie budzi to jednak sensacji.Natomiast depilacja parti intymnych budzi zgorszenie.Boze dokad idziemy?????