Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mdt15

Kobiety goląc krocze przyczyniacie sie do pedofilii

Polecane posty

Gość przyznaję rację
słuszne stwierdzenie, że kobieta ma być dojrzalą a nie dziewczynką

Gość mac os
nie wyobrazam sobie lizac niewygolona kobietke:-P

Gość pauketka
a ja sadze ze wam wszystkim pier............li sie w glowie:) hehehh jak jest pozadny temat nikt sie nie wypoiwda a jak jakis syf to uuuuuuuuuu mnostwo lubicie soe klocic?zal mimwas:p

Gość elizabeth77777
CO ZA BZDURY ta ktora uwaza ze wygolona jest oznaka pedofili to jest niestety glupia!!!czyli zarosniete sa ladniejsze a szczegolnie podczas okresu nie???a inne dziewczyny jak mysla???

Gość wiesz pauketka
ile to musialas sie ponizyc , aby zajrzec na ten watek ? Skoro taki denny temat,po co przychodzisz sie tu wyszczekac? Idz malenka robic furore , gdzie indziej ,bo jak na razie niczego w zyciu nie osiagnelas..

Gość elizabeth77777
no widze ze kolejna dziwna osoba pisze niestety nie bede sie znizac do takich wypowiedzi jak niektorzy.kazdy ma swoje zdanie

Gość ciekawe że
Do elizabeth Jeśli się ktoś z tobą nie zgadza jest dziwną osobą. Ty jesteś jakaś wróżka czy wyrocznia?

Gość co tu tak
cicho

Gość elizabeth77777
nie pisalam ogolnie do wszystkich dziewczyn tylko do pauketki ktora tutaj obraza inne.widac nie ma nic konkretnego do napisania jakas DZIALACZKA RADIA MARYJA czy co???przepraszam jesli obrazilam ktoras z was oprocz Pauketki

Gość hahheheogdb
Haha masakra... Moze sie dziewczyny boja ze sie pozacinaja? :D Ejjj jaki zal... Nie wyobrazam sobie jak jakis chlopak moze dotknac takiej zarosnietej dziewczyny... Przeciez to smierdzi i wogole... Respekt dla ogolonych. :*

Gość chyba cię pogrzało
śmierdzi jak się człowiek nie myje a nie jak ma włosy łonowe. Chyba że tak było w twoim przypadku... Ogolić kroczę to jednak nie to samo co je umyć.

Gość Kobiety nie chciejcie być
ciągle dziewczynkami, trzeba dorosnąć

Gość oj trzeba trzeba

Gość ChłopcyMłodziJakJa
uwielbiają wygolone. A jeszcze jak motylki wystają, to tylko pieścić od rana do wieczora. Zarośnięta broszka nie jest apetyczna.

Gość młodzi chłopcy są śmieszni
i nfantylni

Gość to prawda niestety

Gość logika się kłania
zgadzam się

Gość Towarzysz Clinton
Naturalna i piękna ci.ka to szparka, a nie połotwarta pi.da "po żydowsku" z wystającymi flakami lub jedną wargą większą po zbyt częstym jeżdżeniu rowerem. Grzywki mają byc estetycznie i stylowo przystrzyżone, ale nie wyglądac jak kurczak przed wrzuceniem do garnka. Tym ze zwisającymi luzno wargami polecam specjalistów z ostrym skalpelem. I, profilaktycznie, przestancie w koncu grzebac w swoich ci.ach. Zostawcie to dla swoich chłopaków.

Gość a ja sie gole
i golic bede :-) nie podoba mi sie zarosnieta cipka a poza tym mam lepsze doznania w czasie seksu.i kij wam do tego, na szczescie nie mozecie tego nikomu zabronic, zwolennicy buszów :-D

Gość janek5156
ja wolę ogolone a nie że jestem pedofilem lubię lizać i jak mi włosy wchodzą do buzi to mnie odrzuca a co chodzi o sex to może być zarośnięta .Każda powinna wybrać co chce czy tylko sex czy chce czegoś więcej