Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pauletka

jakich macie mezow??

Polecane posty

Gość pauletka

opiekunczych,troskliwych,kochajacych czy raczej piwo przed telewizorem?jak sie zachowuja po 2 -5 latach malzenstwa jestescie szczesliwe?milosc jest taka sama jak na poczatku?

Gość mój jest fantastyczny
kochający, troskliwy, pracowity. Żadnego piwa przed tv, chamstwa czy lenistwa.

Gość 33/4 zycia
3/4 zycia razem mnie wkurza, teraz własnie jest ten gorszy czas

my żyjemy od 6 lat bez ślubu ale ogólnie jest super choć czasem mam ochotę wbić mu nóż w plecy ;) wszystko trzeba mu mówić ale za to jest kochany, cierpliwy (a przy mnie to wielki wyczyn) no i nie pija alkoholu prawie wcale (kilka piw w roku)

Gość pauletka
idealne zycie...............:) zazdroszcze tym ktorym tak dobrze sie uklada..................tzn u mnie tez jest wszystko wspaniale ,tylko ze moj maz pije codzienn piwko tzn 2-3 piwka,ale tyo jest jego jedyna wada:) zawsze marzylo mi sie miec inny dom niz wszystkie,

niestety nie ma idealnych zwiazkow ale wszystko sie da dogadac. moj tez lubi piwko wieczorem ale wie, ze mi to nie pasuje - pije srednio 1-2 w tygodniu, czasem wcale. moze nie powinno sie tak robic ale mu powiedzialam, ze jak danego dnia wypije piwko to nie ma sexu i to dziala :) okrutne ale dalo rezultaty :D

Gość moj mezus no coz
czasem mnie wkurwia na max...jest arogancki...przystojny...sporo zarabia..ciagle napalony...czesto kwiaty kupuje...na wszystko mi daje ( a raczej sama biore bo kase trzymam JA:) zazwyczaj pierwszy nie wytrzymuje i wyciaga reke do mnie...dobrze gotuje..czasem posprzata...piwo zadko pije...jest ambitny...ma tatuaż z imieniem córy ne ręce:) (zakochany w małej)...jest jaki jest :) nie ma ideałow

Gość do pauletka
a co, badania robisz ? Gdybyś na chwile zlazła z kompa i poczytała książki, to byś nie musiała zadawać tak idiotycznych pytań.