Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szympixx

Życie jest wędrówką.Czy podróżnicy literaccy mogą nauczyc czegoś Współczesnych l

Polecane posty

Gość Szympixx

MAM sprawę POTRZEBNA mi ROZPRAWKA na temat: " Życie jest wędrówką.Czy podróżnicy literaccy mogą nauczyc czegos współczesnych ludzi". Rozprawka na poziomie 2 Gimnazjum na ocenę 5 Proszę napiszice bez was nie zdam . TĄ prace mam na 8 Grudnia Bede bardzo wdzięczny z góry dzięki Pozdro:Szymon

Gość Czpyku
Chodzi o Podrózujacych Rycerzy np:Parifala ktory szukał Kielicha albo Odyseusza któty 10 lat na wojnie był i 10 lat wracał do DOMU

Gość Czpyku
Prosze mam to na 8 Grudnia pomóż mi nie zdam bez ciebie NP:czy Parsifal może czegoś nauczyć współczesnych ludzi i może tez byc czy Odyseusz może nauczyć czegoś współczesnych ludzi. Wybierz te 2 postacie i napisz rozprawka czego mogą nauczyć współczesnych ludzi i niezapomi tematu: "Życie jest wędrówką.Czy podróżnicy literaccy mogą nauczyć czegoś współczesnych ludzi"

Gość Szympixx
chodzii o ODYSEUSZA albo o PARSIFALA lub kogos innego byle by to był podróżnik Literacki. Pomóżcie mi napiac ta rozprawke na 5 z gory dzieki P.S Czpyku to ja Szymixx