Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet to swinia

facet to swinia

Polecane posty

Gość facet to swinia

faceci itp jestescie zalosci tyle mln. lat ewolucji a wy nadal pozostajecie trzoda chlewna facet to stworzenie boze powinno stac w oborze a baba wedle dupy wziela go do chalupy i to byl nasz blad udomowic trzode a teraz sie meczymy

Gość facet to swinia
znowu facet potraktował mnie jak wór na spermę 😭 🖐️

Gość knur jaromir
dobrze że te świnie wymyśliły komputery bo byś teraz nie miała gdzie swojego jadu wylewać

Gość facet to swinia
dawałam, dwałąm i myslałem, ze będziej jak w raju a on przyszedł i oznajmił kocham inna!

Gość
Slusznie prawisz. Swinia i Knur ha ha..

Gość facet to swinia
ktos kto sie podzyl jest przykry jad moze ale to przez was sie tak cierpi a kafeteria forumdla kobiet wiec dlaczego siwnie sie odzywaja skoro tutaj glosu nie maja

Gość facet to swinia
raczej nie odszedl i nie oznajmil kocham inna bo dalje jest w moim mieszkaniu he he wiec kiepsko wychodzi ci podszyw s w i n i a

Gość knur jaromir
a gdzie jest napisane że nie mają? na forum rowerowym też tylko cykliści się mogą wypowiadać?

Gość facet to swinia
jest w moim mieszakniu ale co z tego jak wali inne panny jak mnie nie ma w domu to przykre

Gość facet to swinia
podywie zalosne jak moze nie byc mnie w mieszkaniu jak wychowuje nasze dziecko he he

Gość facet to swiniaa
nasze i nie nasze dawałam kiedys innemu no dobrze było ich trzech ale sama nie wiem ktory jest ojcem mojego dziecka a ten obecny jest zazdrosny i wkurza go ten fakt, ze to nie jego dziecko mowi mi teksty typu dziwka, blachara itd i jak tu sie nie gniewac na swinie

nic nie pasuje makaron za dlugi zamalo cebuli w pierozkach wlasnej roboty nie tak kroisz chleb nie do siebie rob to od siebie nie masz chodzic w plaskich butach tylko w szpilkach nie interesuje mnie nic poza moim bolem glowy taki jest swinia jak chuj mysli tylko o sobie pierdolony debil

Gość halo halo czemu to zaraz
swinia. wszak swinia to bardzo milutkie zwierzątko. proszę nie ublizac temu przemilemu stworzeniu

a zanim zaszaś w ciąze nie był świnią ? czy tylko udawalaś ze jego świńskich cech nie widzisz.... "w zyciu masz to na co godzisz sie"..

Gość trele trele dudki
papieram popieram cie kuzynko i autorko

Gość bella82
hej ,ja jestem tego zdania ze nie kazdy facet to swinia,zalezy od wychowania i charakteru,ja byłam z facetem 8 lat i było super,dbał o mnie,szanował był moim najepszym kuplem mimo ze nalegałam zeby od czasu do czasu wyszedł z kolegami zawsze mówił ze woli ze mna pogadac,ze chłopaki sa fałszywe i im nie ufa bo nie raz widzielismy jak jego kolega podrywa zone przyjaciela wiec...ozna wyciągnąc wnioski,teraz jestem w innym kraju bo moja mama zachorowała i musiałam do niej jechać-a z moją miłoscia nadal utrzymujemy kntakt i nie długo ma do mnie przyjechać-juz nie mogesie doczekac,wiec facet czasami nie jest hujem mósimy znalezć tylko tego odpowiedniego...wiec dziewczyny zycze powodzenia,pozdro...