inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 4, 2009 ... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Artefakt_Diabła. Napisano Grudzień 4, 2009 o ty diable tu zes wlazł:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Grudzień 4, 2009 Artefakta dzisiaj nie ma.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Artefakt_Diabła. Napisano Grudzień 4, 2009 pinokio nie chowaj sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joasiaaa19 0 Napisano Grudzień 4, 2009 Artefakt to coś, co jest dziełem ludzkiego umysłu i ludzkiej pracy w odróżnieniu od wytworów natury. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 4, 2009 Rozumiem że ta pomarańcza to podszyw? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 4, 2009 Pomarańcza Artefakt= desznik ..... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hinatka........... Napisano Grudzień 4, 2009 Też nie ma?????:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aniol i diabel Desznik Napisano Grudzień 4, 2009 :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 4, 2009 Teraz mam już pewność....... że ta orange to desznik :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sukinsyn90o2.pl ... Napisano Grudzień 4, 2009 :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 4, 2009 Desznik....... może troche więcej powagi........w końcu jesteśmy dorosłymi ludźmi :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sukinsyn90o2.pl ... Napisano Grudzień 4, 2009 ale s sie napalił na tego desznuka:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Grudzień 4, 2009 spoko, jesteśmy tolerancyjni :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 4, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 4, 2009 Hinatka...... lalka........ do czego było to zdanie ''jesteśmy tolerancyjni'' ---- po prostu domyślam się kim jest orange :O chyba :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Grudzień 4, 2009 tak sobie, żeby Ci przykro nie było ja też wiem :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zrob dobrze desznikowi Napisano Grudzień 4, 2009 ciagle ci w glowie on:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 4, 2009 Lepiej zobacz mój następny topic :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach