Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KASIAMMM

WIEJE NUDĄ

Polecane posty

Jestem mężatką mąż pracuje za granicą widzimy się raz na miesiąc ale jak on przyjedzie to jest taki dziki kiedyś bylo nam dobrze razem kolacja przy świecach rozmowa przytulenie i jaki sex a teraz jak przyjedzie to spi patrzy na film niema rozmowy za wiele przytuli czasem .... sex to taki bez fantazji raz tylko Widze że on zachowuje się inaczej ale mowie mu o tym jak mi jest ale jak o mur Wiecie tylko dzieci dom to mam dosyć Powiem ze mnie zdradził tam i twierdził że się zmieni ale postęp zerowy Jak dzwoni to muwi kochanie ale to tylko słowa bez pokrycia w domu ej powiem że nawet mam powodzenie szczerze mam dość takiego związku ja czekam a on nic sobie nie robi z tego poprostu chce rozwalić reszcze tego związku tak to widze Czy on nie rozumie że kobieta potrzebuje czułosci miłośći być czasem sam na sam jakieś kino impreza Ostatnio jak był to sobota wieczor pojechalismy do jego mamusi tak to taki kochany dla innych niewiem poco ta farsa Przecież jak by mu zalerzało i tak tęsknił to by myślał o nas zrobił cos dla nas jak mu powiedziałam co chce na gwiazdke to powiedział wali cię perfum za 200 zł wiec samo mowi za siebie co on czuje rozwodu niechce bo mowi że kocha ale jak jak ja tego nie odczuwam i jeszcze mowi to pokochaj za co za to że jestem sama i nic w zamian Czasem tak mysle z Pana na chama i to prawda

Gość dokladnie tutaj wieje nuda
sama sobie zakonczylas temat. po co ci jestesmy?