Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość __0606__

chłopak mi powiedział ze nie chce mu sie czekac.....

Polecane posty

Gość __0606__

... i spotykac bo od razu chce seksu. napisałam mu po prostu ze go prawie nie znam i wogóle , i nie wskocze mu od razu do łożka.... wszyscy mężczyżni tacy są?? i czy dobrze zrobiłam, zalezy mi na nim ....

Gość jak chce seksu
to niech do dziwek idzie - palant !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość cholernik malutki
zrobiłaś bardzo dobrze, w pewnych sprawach nie należy się spieszyć. trzeba słuchać siebie. jeśli nie czujesz się gotowa nie wskakuj mu do łóżka, będziesz miała potem moralniaka, a on jak jest taki nie doceni twojego gestu, a i tak prędzej czy później znajdzie sobie inną.

Gość __0606__
no właśnie najbardziej mne to zdenerwowało gdy powiedział ze "nie chce mi sie czekać i spotykaC" mam nadzieje że nie wszyscy tacy są.......

Gość cholernik malutki
nie wszyscy, są fajni faceci a ten to jakiś wybitny palant. po tych słowach widać że nie zależy mu na tobie. wiem że to przykre, ale lepiej poszukaj kogoś komu będzie na tobie zależało.

Gość __0606__
z tym że ja nie jestem już dziewicą i nawet lubię seks. nieraz się zdażało, że szłam do łóżka z kolesiem poderwanym na dyskotece. ale z tym akurat nie byłam na dysce :(

Gość freddy m
zostaw go, on chce cie tylko przeruchac, ja na swoja czekalem 8 miesiecy i bylo warto!

Gość __0606__
moze zrobie mu dobrze tylko rekami i ustami,wtedy zostanie.

Gość Lady S.
Napiszę tylko tyle : SZANUJ SIĘ ! dziękuję za uwagę :)

Gość __0606__
Znaczy co ? nie brac do buzi tylko reka mu zrobić ?

Gość Lady S.
Masz coś w tej czaszce ? :o Szanuj się i go zostaw :o co za bezmyślność

Gość __0606__
jakaś miss to ja nie jestem, wiec nie mogę za bardzo wybrzydzać. zresztą sama mam też potrzeby seksualne, a że ten chłopak nawet mi się całkiem podoba, to nie chcę go od razu odtrącić. to co mi radzicie? :(

Ale wiesz, że jak teraz Cię bzyknie, to albo Cię rzuci od razu,albo po tygodniu (opcja, jesli długo nie posuwał i jest w desperacji).

Gość __0606__
sory ale od godz 12.33 ktos sie podemnie podszywał ja nie pisałam tych głupot. mowił mi ze mnie kocha i ze jesli mu nie dam to pojdzie do innej a ze mna moze w miedzy czasie byc.... to było żałosne z jego strony

Gość __0606__
a z mojej strony żałosne jest to, że ja się teraz zastanawiam, co powinnam zrobić, kiedy od razu powinnam mu powiedzieć w twarz - to se szukaj takiej, co ci da dupy. bo jesli tak gada, to nie moze mnie przecież kochac. o ja głupia pipa :(

Gość freddy m
najwazniejsze, ze mu nie dalas, i masz doswiadzczenie na przyszlosc, a mu chuja w dupe zyczymy!

Gość a na co chcesz c
czekać? no chyba że musisz skonczyć 5 klase podstawowki. Facet ma racje, nie ty to nastepna da i jeszcze sama bedzie miala z tego przyjemnosc. Nie chcesz to nie, zycze temu chlopakowi zeby se poruchal gdzie indziej. Za pare lat zalozysz watek tutaj "dlaczego nikt mnie nie chce przeleciec????? Buuuuuuu"

Gość __0606__
jestes tak samo egoistyczny jak on