Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rreeeej

KTO MA TAK ZE CHCE ZMIENIC FRYZURE A SIE BOLI SCIAC WLOSY ?

Polecane posty

Gość rreeeej

J.w Zapuscialam wlosy, sa cieniowane i najdluzsze sa za odrobine za łopatki. Co jakis czas napada mnie chec zmiany fryzury - jakos bardziej redykalnie powiedzmy o cos takiego : http://www.kozaczek.pl/img/2maj/2343.jpg ale sie boje, juz chwytam za telefon, chce sie umawiac do fryzjera, po chwili jednak dochodze do wniosku, ze nie, ze szkoda obcinac, ze to, ze tamto. Ktoras z Was tez tak ma ? A moze ktores z Was udalo sie ten strach pokonac i jest zadowolona z nowego wygladu :D ?

Gość ja się strzygę maszynką
mam 12-15 mm włosy i jest ekstra - i kolor mogę zmieniać co 2-3 tygodnie...

Włosy nie zęby odrosną. Tak zawsze mówi moja fryzjerka jak chce zmienić długość swoich włosów. Ogólnie długość na którą chcesz zmienić wcale nie jest taka krótka, także szybko odrosną. Pamiętaj kobieta zmienną jest i takie zmiany naprawdę poprawiają humor, samopoczucie ;-)

Gość prawda o kobietach
Kobiety mają dwa rodzaj pretensji: - nie ma co na siebie włożyć, - za mało miejsca w szafie.

Gość gryczka
Dawaj, dawaj:-) Przecież odrosną:-) Cały ich urok w tym, że można z nimi eksperymentować. Ja wielokrotni miałam bardzo krótkie włosy i zawsze wyglądałam i czułam się świetnie. Dwa lata temu ścięłam z włosów do ramion (a to na mnie naprawdę długie:-p) na chłopaka. Byłam BARDZO zadowolona.

Gość ghjkl
ale mi dopiero zmiana,to nie są wcale krótkie włosy.Odważ sie na naprawde krótką fryzurkę wtedy to jest zmiana

Gość rreeeej
Ja juz mialam kiedys BARDZO krotkie wlosy NA JEŻA :D . Do tego to ja juz nigdy, przenigdy nie wroce ! ;) Zdjecia na fotce wydaja mi sie krotkie bo aktualnie mam dlugosc za łopaki to to tez najdluzsze wlosy w moim 24-letnim zyciu ;)

Gość rreeeej
Oczywiscie "nie zdjecia na fotce" :D a wlosy, fryzura na fotce :P

Gość ghhhkkkkj8
bardzo fajna fryzura, a wcale nie jest jakaś odważna więc nie ma się nad czym zastanawiać. a twoje własne włosy wcale nie są jakieś długie- zwłaszcza, ze sa cieniowane więc tylko jakies rzadkie pióra ci siegają do łopatek. może się wręcz okazac, ze masz za mało włosów do tej fryzury jeżeli sa bardzo mocno pocieniowane

Gość rreeeej
Oj nie, mam bardzo geste i grube wlosy, wiec nie sa to pojedyncze piora. I nie sa az tak mocno pocieniowane, musialam je wycieniowac bo bylo ich za duzo co utrudnialo zycie ;) .

Gość zaciekawionaptaszyna
przez całe życie mialam wlosy b. dlugie. Ostatnie lata to byla dlugosc za pupe. Scialam sie do ramion miesiac temu. Doskonała decyzja! Tak dlugie wlosy jakie ja mialam to glupota.. teraz moge wiecej fryzur robic i mam 'lzejsza' glowe. Korci mnie zeby sciac sie jeszcze bardziej..przed samymi swietami pojde..zetne sie do brody.