Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ramoneska

Przykro mi

Polecane posty

Gość ramoneska

bo moj facet powiedzial, ze szkoda mu pieniedzy na pierscionek zareczynowy za 500 - 700 zł ale ply station za 500zł sobie kupil:(

Gość zaraz Cię wyzwą od
materialistek, przygotuj się :>

Gość ramoneska
ojej o kase mi nie chodzi, ale szkoda mu nawet za 200zł tak mówi przykro mi o slowa o to co powiedzial

też nigdy nie rozumiałem po co baby chcą te pierścionki :o kosztu kilkaset złotych tylko po to, zebyś się cieszyla z kawałka blachy na palcu :o

wiem, ze wcale nie potrzebny bylby mi jakis drogi pierscionek, ale jak facet jest tak glupi, zeby poleciec z tekstem "bo mi szkoda na Ciebie", to ja stwierdzam, ze mi szkoda na niego czasu i mowie adieu 🖐️

Gość fdsfsdvvvvv
oj kużwa bo nie chce się zaręczać jeszcze, czy to takie dziwne ?! Od razu muszą być zaręczyny ? Po cholerę takie parcie na śluby macie ? by po pół roku zakładać temat o tym, że się żle układa bo księżniczka myślała, że będzie bajecznie i kolorowo a nie jest ?!

Gość fdsfsdvvvvv
kawałek plastyku ale mnóstwo rozrywki.

Gość miernota taka
mojemu szkoda 20zł na prezent na mikołaja, święta, czy cokolwiek, dlatego "ustaliliśmy", że nic nie kkupuje,y. O!!!

Gość jestem kobitką i jakoś ten
pierścionek mnie nie kręci. Wolałabym żeby te 500 zł przeznaczył na coś do wspólnego mieszkania, bo potrzeb na początku jest mnóstwo. Wiem że to mało romantyczne dostać np. lodówkę zamiast pierścionka zaręczynowego, ale mi się bardziej podoba.

Gość kasienkowa 1111
Ja też bym wolała tą kasę na coś innego przeznaczyć, a pierscionek jeśli ma być, to symboliczny, nawet za 50zł ładne się znajdą. I w zupełności wsytarczą.

ja kiedyś (9 lat temu) dostałam pierścionek za 40pln ...nie mieliśmy kasy na pierduły, były ważniejsze wydatki. A tu chodzi o gest, o zaręczyny, nie o cenę pierścionka

my tez mielismy wazniejsze wydatki ale zareczyny mialam wyjatkowe:)Chyba kazda kobieta chce sie w takim momencie poczuc najwazniejsza,bardziej potrzeba od lodowki:P