Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Mdt15

Dlaczego niszczycie swoje zdrowie przez antykoncepcj臋?

Polecane posty

Go艣膰 gumki
obcieraj膮 艣luz贸wk臋 narz膮d贸w rodnych kobiety, stwarzaj膮 mo偶liwo艣膰 powstania ranek i infekcji, poza tym m臋偶czy藕nie ot臋piaj膮 doznania dotykowe!!!. Hormony skuteczne, ale z kolei rak piesi, guzy w macicy!!! Z tego wszystkiego, najmniej szkodliwa wydaje si臋 by膰 spialka, ale nie nas膮czona hormonami, gdy偶 nie hamuje krwawienia. Ale spirala dzia艂a na zasadzie permanentnego stanu zapalnego 艣luz贸wki macicy, w ten spos贸b nie pozwalaj膮c na zagnie偶d偶enie si臋 zap艂odnionego jajeczka. Permanentny stan zapalny te偶 nie jest oboj臋tny dla macicy i mo偶e wywo艂a膰 nowotw贸r/raka. Jak wida膰 i tak 藕le i tak niedobrze, wi臋c najlepsza z tego wszystkiego b臋dzie "szklanka wody zamiast" lub klasztor i 艣wieca, A m臋偶czy藕ni? Dziura w grubej s艂oninie,ha, ha, ha!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 gumki
seks z gumk膮, dla m臋偶czyzny, to tak jakby liza膰 cukierek przez grub膮 szyb臋!! Seks z gumk膮, dla kobiety to obtarcia i ... tym wy偶ej pisane. Poza tym seks bez z艂o偶enia nasienia w pochwie to strata leku, gdy偶 nasienie dzia艂a stymuluj膮co i leczniczo na sluz贸wk臋 waginy; u kobiet przyjmuj膮cych sperm臋 do 艣rodka, zauwa偶ono mniejszy odsetek raka szyjki macicy. No, kt贸ra poda z艂oty 艣rodek?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a Ja mam+++++++
lalk臋 gumow膮 za 6,55tys $ sterowan膮 komputerowo i pieerdole wszystko; mam kiedy chc臋, czysto, pachn膮co, higienicznie i bez humor贸w przedmiesi膮czkowych, polecam. Taka kochanka mo偶e p艂aka膰, 艣piewa膰, kwili膰, poci膰 si臋, wy膰 orgiastycznie, nadawa膰 tempo ruch贸w frykcyjnych etc. mo偶e nawet obudzi膰 w 艣rodku nocy i zaproponowa膰 sex. Pono膰 pojawi艂 si臋 lalek dla kobiet, ale jest du偶o dro偶szy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mdt15
Do a wi臋c tak I znowu zmiana tematu. Nie wiem komu brakuje wiedzy!!! Prawo do obrony mamy. Jezus uderzony w policzek broni艂 si臋; "Je艣li co z艂ego uczyni艂em to udowodnij, a je艣li nie dlaczego mnie bijesz". Co ma wsp贸lnego Kopernik z moralno艣ci膮? Tu chodzi艂o nie o moralno艣c tylko o spojrzenie na 艣wiat. Ko艣ci贸艂 praw moralnych nie zmienia bo nie jest ich tw贸rc膮 tylko str贸偶em. Tw贸rc膮 praw moralnych jest Pan B贸g.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do mdt15**
Mdt15 Ale niestety moralno艣膰 chrze艣cija艅ska nie wszystkich obowi膮zuje. Cz艂owiek, kt贸ry nie jest chrze艣cijaninem lub katolikiem nie musi stosowa膰 si臋 do "praw boskich" na stra偶y kt贸rych stoi ko艣ci贸艂. Ty natomiast pr贸bujesz u艣wiadomi膰 nam, 偶e stosuj膮c antykoncepcj臋 hormonaln膮 obra偶amy boga. Ot贸偶, nie wiem jak inni, ale ja nie czuj臋 偶e Boga obra偶am, bo w niego nie wierz臋, wi臋c taka argumentacja do mnie nie trafia. Ma艂o tego, twoje argumenty uwa偶am za absurdalne (oczywi艣cie z ca艂ym szacunkiem dla Ciebie jako cz艂owieka). Nie widz臋 nic z艂ego w sztucznym zwalczaniu swojej p艂odno艣ci, je艣li przeszkadza mi ona w prowadzeniu takiego 偶ycia jakie mi odpowiada. Wbrew temu, co m贸wi twoja religia, cz艂owiek powinien d膮偶y膰 do tego, 偶eby jego 偶ycie by艂o jak naj艂atwiejsze i jak najbardziej szcz臋艣liwe, oczywi艣cie je艣li przy tym nie krzywdzi innych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 co Wy dooooo
kuurwy n臋dzy upar艂y艣cie si臋 miesza膰 sex z religi膮, a zw艂aszcza z ko艣cio艂em i klechami. Seks jest to naturalna potrzeba roz艂adowania napi臋cia seksualnego i je偶eli si臋 go nie roz艂aduje to grozi chorob膮 zar贸wno somatyczn膮 jak i psychiczn膮. Rzecz w tym by antykoncepcj膮 nie szkodzi膰 organizmowi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 co Wy dooooo
A. hormonalna cz臋sto i to bardzo czesto szkodzi!!!!!!!! cho膰 i tak mniej ni偶 aborcja!!!!!!!!!!!!!!!!!.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 faffaraffa
Jaki艣 czas temu ju偶 pewnien ksi膮dz jezuita powiedzia艂 w wywiadzie z redaktorem jednej z gazet,偶e popiera stosowanie prezerwatyw.Swoj膮 drog膮 - dawno to by艂o - ciekawe czy nie wykluczyli go juz z szereg贸w za szerzenie herezji..?Tak wi臋c nie ka偶dy klecha jest tak zacofany jak ten,kt贸ry tu si臋 wypowiada.Nie wspomn臋 ju偶 o ksi膮偶ce niejakiego Romana - by艂ego ksi臋dza, tam dopiero mozna si臋 rozczyta膰 o ''czysto艣ci''niekt贸rych ksi臋偶y.Od razu - uprzedzaj膮c twoj膮 odpowied藕 Mdt , m贸wi臋 gardz臋 takimi jak on. Pewnie wiesz, o czym m贸wi臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mdt jestes tu
?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Czcigodne panie
Niewa偶ne co g艂osi jaki艣 odosobniony jezuita, wa偶ne to co g艂osi Ko艣ci贸艂? A g艂osi, 偶e antykoncepcja jest z艂a! Czy grzech jakiego艣 ksi臋dza usprawiedliwia twoje?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ghhhkkkkj8
rozwali艂y mnie argumenty o szkodliwo艣ci gumek- zaburzenia emocjonalne?! brak pe艂nego zaspokojenia kobiety?! wtf?! co ty moherowy frajerze mo偶esz wiedzie膰 o zaspokojeniu kobiety?! ja czuj臋 si臋 zaspokojona po kilku intensywnych orgazmach, a nie dlatego,偶e facet nie zak艂ada gumy. otarcia 艣luz贸wki- puknij si臋 w glac臋- s膮 spowodowane sucho艣ci膮 pochwy albo nieudolno艣cia partnera, a nie mikroskopijn膮 warstw膮 lateksu(jeszcze zwykle nawil偶anego wi臋c z lepszym po艣lizgiem). sperma jako cudowne lekarstwo na wszystko-buhahahaha! zr贸b sobie ok艂ad ze spermy kolegi na pryszcze, a w trakcie tego kosmetycznego zabiegu pomy艣l o przenoszonych przez sperm臋 chorobach- hiv, hpv, ki艂a, syfilis, opryszczka, chlamydia oraz wiele innych, niekoniecznie zawsze zab贸jczych, ale uci膮偶liwych. i pami臋taj, 偶e kobiecie o wile 艂atwiej zarazi膰 si臋 jakim艣 paskudztwem w trakcie stosunku, bo pochwa to ogromna powierzchnia wy艣cielona 艣luz贸wk膮- wprost idealn膮 do przenikania bakterii i wirus贸w ni偶 m臋偶czy藕nie, dla kt贸rego tym miejscem jest uj艣cie cewki moczowej, czyli ma艂y punkcik. a poza tym to zawsze mnie trz臋sie jak katole g艂osz膮 szkodliwo艣膰 gumek w czasach kiedy w niekt贸rych krajach ogromny procent populacji jest zara偶ony hiv! skrajna nieodpowiedzialno膰艣 i brak moralno艣ci!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艣miesznnnne
Wczoraj u偶yli艣my z m臋偶em gumki,po czym spyta艂am go czy po fakcie straci艂 do mnie szacunek.Nie wiedzia艂 o co mi chodzi.Jak wr贸ci z pracy to dam mu przeczyta膰 ten topic...:-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mdt15
Stosowanie antykoncepcji jest wyrazem przedmiotowego traktowania wspo艂ma艂偶onka je艣li nawet nie zdajemy sobie z tego sprawy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kskjpdjpq
mdt jaka艣 ty m膮dra- m膮drzejsza od samego Pana Boga , bardziej konserwatywna ni偶 ko艣ci贸艂, wszechwiedz膮ca i nieomylna - przez takie jak ty ludzie czuja agresj臋 w stosunku do ko艣cio艂a- nikt ci臋 nie prosi艂 ani z ko艣cio艂a ani sam Pan B贸g o takie psychiczne zn臋canie si臋 nad kim艣 kto mi inne pogl膮dy- napisa艂a艣 raz co my艣lisz i starczy- sko艅cz krucjate przeciwko nam marnym grzesznikom - daj 偶yc ludziom i przesta艅 ich pogr膮偶a膰- nie znam ani jednego ksi臋dza czy zakonnika kt贸ry tak upierdliwie wtr膮ca艂 si臋 i poucza艂 kogo艣-oni s艂u偶膮 rad膮, odpowiedz膮 na twoje pytanie ale nie wpieprzaj膮 si臋 tak jak ty- kim ty jeste艣 do cholery 偶eby tutaj tak si臋m膮dzrzy膰?? Wszystkie rozumy pozjada艂a艣??- za kogo ty tutaj robisz kobieto??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kskjpdjpq
a jak ci napisze 偶e m贸j facet ma hiva i stosujemy gumk臋 to te偶 b臋dziesz mi pieprzy膰 偶e przez to si臋 rozchwiej臋 emocjonalnie i traktuj臋 go przedmiotowo?? Ci膮gle si臋 podpierasz ko艣cio艂em itd. a nie znasz czego艣 takiego jak :" nie os膮dzajcie ..." a ty to robisz- ci膮gle kogo艣 oceniasz i wmawiasz 偶e przedmiotowe traktowanie, 偶e brak szacunku itp. itd. - tak wi臋c zamknij paszcz臋 ju偶 i wynocha st膮d idiotko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mdt15
kskjpdjpq skad u ciebie tyle nienawi艣ci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mdt15
Dlaczego u os贸b stosuj膮cych antykoncepcj臋 jest tyle jadu i nienawi艣ci do inaczej my艣l膮cych i propaguj膮cych metody naturalne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to nie kobieta tylko
gorliwy ksi膮dz,kt贸ry naucza przez internet :) W tym celu codziennie przeszukuje to forum czy aby nie napisa艂a jaka艣 grzesznica ;) Gdyby to by艂a kobieta 艣wiadoma biologii , nie pisa艂a by , 偶e np.w czasie okresu nie mo偶na zaj艣膰 w ci膮偶臋-bo ka偶da z nas wie , 偶e mo偶na.Poza tym , nikt nie zieje tu do wielebnego nienawi艣ci膮 , wymieniamy si臋 pogl膮dami,a to 偶e s膮 ciut inne ni偶 te g艂oszone przez ksi臋dza...nie oznacza 偶e go nienawidzimy:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a o co chodzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do Wszystkich
zachowujecie si臋 jak dzieciaki bez pi膮tej klepki!!!! Ka偶da antykoncepcja jest z艂a, cho膰 lepsza ni偶 aborcja, ale fakt faktem, 偶e kondom ot臋pia bod藕ce dotykowe u m臋偶czyzny do tego stopnia, 偶e u starszego m臋偶czyzny przyjemno艣膰 jest taka jak podczas lizania cukierka przez grub膮 szyb臋.Zatem, moim skromnym zdaniem, gumka nadaje si臋 dla tzw. nizin spo艂ecznych, gdzie brak higieny i wiedzy mo偶e by膰 przyczyn膮 r贸偶nych zaka偶e艅: rze偶膮czka, lues, brodawczak z HIVem na czele. Tak, 偶e gumka jest dobra w burdelu, na autostradzie, na dyskotece, ale nie w zdrowym normalnym zwi膮zku, no chyba, 偶e si臋 ma kurewsk膮 natur臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no tak lepiej ryzykowa膰
zdrowiem kobiety faszeruj膮cej si臋 hormonami ni偶 nara偶a膰 m臋偶czyzn臋 na zmniejszenie dozna艅 dotykowych

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oo Mtd zmieni艂e艣 pseudo
? ;)

Udost臋pnij ten post

Je艣li to dotyczy wypowiedzi na temat tego czy lepiej ryzykowa膰 zdrowiem kobiety faszeruj膮cej si臋 hormonami ni偶 nara偶a膰 m臋偶czyn臋 na s艂absze doznania dotykowe to by艂o to moje pytanie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i co doczeka艂a艣 si臋
madame , przys艂a艂 ci odpowied藕..?Mo偶e chocia偶 na maila...?Bo tu tylu heretyk贸w...;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzi艣 wigilia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale tu cicho

Udost臋pnij ten post