Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ....Gwiazdka93....

co jest, dzisiaj od rana puszczaja w radiu swiateczne piosenki

Polecane posty

Gość ....Gwiazdka93....

czy juz tak bedzie do swiat???

Gość ona ma na bank rozklapioche
żeby to od dzisiaj :O😭 szlag mnie trafia już z tą świateczną komercyjna nagonką 🖐️

Gość ....Gwiazdka93....
lubie swieta, lubie swiateczne piosenki, ale do swiat jakby nie patrzec zostaly jeszcze niecale 3 tyg i obawiam sie ze jezeli z taka czestotliwoscia beda puszczac te nagrania to przed wigilia wyrzuce radio przez okno :O sluchalam radia ok 2 godz i w tym czasie puscili 4 piosenki swiateczne :O

a ja to lubię :) last xmas mogłoby lecieć cały rok :) i inne taki hity , dzwoneczki, śnieg i święty mikołaj 😍 :)

Gość ona ma na bank rozklapioche
kupetka znudziło by Ci się po miesiącu i co to za przyjemność słuchać świątecznych pieśni już na początku grudnia ???

dobrego nigdy za wiele :) a u mnie zero klimatu :( nikt nie ma choinki w okolicy, zero światełek , trzeba aż do miasta jechać żeby sobie popatrzeć :( w centrum święta i radość a na przedmieściu post i adwent :(

a ja akurat lubie piosenki swiateczne, mieszkam w Anglii i fajnie czuc swiateczna atmosfere. jest to troche komercyjne ale mimo to jest naprawde sympatycznie. co nie zmiania faktu ze ja ubiore choinke dopiero 23 grudnia dla milosnikow mam 2 piosenki optymistyczna http://www.youtube.com/user/martunia1234564 i moja ulubiona http://www.youtube.com/watch?v=eCr30OVMjHA merry xmas :D

Gość jak to dlaczego
jutro Mikołajki przecież :)