Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna Bardzo Smutna

Byłam dzisiaj na zakupach mikołajkowych i mój facet

Polecane posty

Gość Realista do bólu
bo baby trzeba trzymać krótko - inaczej im odbija

Realista gdybym chciala innego faceta to bym odeszla i byla z innym!!! Jestem najwierniejszą kobietą dla Mojego mężczyzny!!!! Nigdy nie zdradziłam, nawet nie spojrzałam na innego! Nigdy!!!! On jest po przejsciach i jego byłe takie były. Widocznie juz ma tak wpisane w środku, że każda jest taka. Bo innego wytłumaczenia nie ma!!!!

Gość jaaaaa78970809
A jak razem wychodzicie to on pewnie rozmawia z każdym łącznie z jakimiś dziewczynami i jest przy tym super szczęśliwy a Tobie pewnie nawet nie wolno się ruszyć ani spojrzeć na kogoś bo zaczyna się krzyk, że pewnie zaraz go zdradzisz?

Gość Realista do bólu
Też nie rozumiem kobiet... To najgłupsze stworzenia na ziemi, tej ziemi

Gość xauron
bylo dawac dvpy przed spotkaniem jego?Trzeba bylo byc dziewica,a teraz o co ci chodzi?

Chorobliwie zazrdosny. Zmarnujesz sobie kilka lat zycia bedac z nim, a i tak sie roztaniecie. Znam to z autopsji. Takie zwiazki nie maja szans. Potrzebowalam az piec cholernych lat, zeby wreszcie przejrzec na oczy.

Jesli gdzies wyjdziemy to zle ze patrze przed siebie, zle ze patrze w podloge, zle ze patrze w sufit!!! Bo jego zdaniem gapie sie na jakichs typów!!! :( Boże tak jest naprawde:( Ps. z tym makijazem to podszyw.

Gość Realista do bólu
żegnamy Laurion - Pa pa pa !

Nigdy nic nie docenia:( Niby zawsze doceniał, ale przy kłótni wszystko mówił :( Straszne w czym twkię

Gość ale ty jesteś głupia
marnujesz swoje życie na jakiegoś zakompleksionego frajera, olej go, chyba że takie życie Ci odpowiada:o facet Cię nie szanuje i traktuje jak rzecz a ty zamiast od niego uciekać ryczysz w poduchę i wylewasz żale na kafeterii, tylko nie pisz : ale ja go kocham :o bo to jakaś masakra

Gość jaaaaa78970809
To jak poprzednie tak robiły to pewnie on teraz sam tak robi, a Ciebie pilnuje bo chce mieć nad czymś władze. Chciał sie zemścić za to co tamte mu zrobiły i trafiło na Ciebie

Dokładnie.. . I ma swoją zabawkę. W końcu ma nad czymś władzę . . . Czuje sie dowartościowany. A tobie niszczy życie

Gość Realista do bólu
Powtarzam y naciskiem baby trzeba krotko trzymać + inaczej im odbija

Pierwszy krok już zrobiłam, wyprowadziłam się od niego...

Gość do Realista -
a ty jakąś babę w ogóle masz ? czy jedyna baba w twoim otoczeniu to twoja mama ?

Hahaha.. a kto by zechciał i wytrzymał ;> ? Babe ma na smyczy, jego suczke bez rasy

Masz dziwnego faceta... To mój powinien już ze mna zerwać gdyby miał takiego świra jak Twój... Ja potrafię nawet 2 razy w tygodniu jechac do centrum handlowego na zakupy ciuchy, prezenty itd. i jakoś się nie obraża. Zerwij z nim....

Boże jakbym pojechala do centrum handlowego!!!!!!! Nie wiem co by sie stało!

Ale nadal on stosuje metode kar wobec mnie :( Czasami sobie rzeczywiście zasłużę na jakąś, ale tak to nic złego nie robię, a on kara :(

Gość Drugi krok
To zacznij odplacac pieknym za nadobne. Tak bylo w sklepie kilku kolegow, ajeden byl nawet bardzo przystojny. Jeszcze Ci serce bije jak o nim myslisz. Tak wlasnie wychodzisz na miasto rozejrzec sie za jakims przystojnym , meskim, macho. Tak, bedziesz dzis wieczorem marzyc o tym facecie co go widzialas na filmie. Jak chcesz byc bardzo zlosliwa to popros aby Ci poradzil w czym sie najbardziej podobasz jego nahjwiekszemu kumplowi. Zobaczysz jak sie nagle sytuacja zmieni.

Tak sie dzieje bo sie daje prawda?? 14;33 podszyw z tymi karami jakimis.

Gość jaaaaa78970809
No co by się stało? Mój by zapytał jak było czy kupiłam cos fajnego żebym się pochwaliła i takie tam duperele. A co by Twój zrobił? Reagowanie krzykiem na cos takiego jest dla mnie chore. Wogóle ile już z nim jesteś? Od początku taki był?

Jestesmy prawie 3 lata. Nie od początku taki był. Nie takiego go pokochałam.

To gdzie ty na zakupy wogóle chodzisz? Może najlepiej niech Cie zamnknie w piwnicy... Jakiś furiat z niego... Miej go w dupie, szukaj sobie faceta a nie właściciela... Ile macie lat?

Nie chodze na zakupy. Jesli juz czegos naprawde potrzebuje to jedziemy razem i to na chwile tylko...

On jest starszy ode mnie o 12 lat.