Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jaceeek

jest mi dziś cholernie smutno...komuś jeszcze ?

Polecane posty

cześć. siedze po wczorajszej imprezie sam w domu....wczoraj było dużo śmiechu... i fajnie, takie przyjacielksie spotkanie mieliśmy, a teraz jak znajomi wyszli i zstałem sam jest mi cholernie smutno.... ludzie układaja sobie życie, a ja czuję sie taki pusty i smutny, tak bardzo chciałbym miec kochaną osobę przy boku, która sie troszczy o nas.... strasznie to boli w środku, poczucie samtnosci i w sumie takiej pustej egzystencji.. musiałem sie gdzieś wygadać..ale te wieczory samotne w domu mnie dobijaja.. staram sie wychodzić al enie zawszemożna :(:( czuje sie beznadziejnie.. ktoś jeszcze tak ma ?

Gość och ach
kochanie.. bardzo wiele osób tak ma, tak bardzo cię rozumiem

taki ładny listopadowy dzień a ty znowu marudzisz...facet , weź się w garść , bo zamiast być z kimś , będziesz niedługo przeciwko sobie...

Gość mistyczna kulka fekala
kolejna uzalajca sie ciota :o

to co mam skakać do góry i udawac że jest zajebiscie ? wiem,że nie każdy facet posiada coś takiego jak uczucia, ale ja je niestety mam ! i nic na to nie poradze,że tak to czuję !

Gość a ile masz latpytam cie tak z
ciekawosci

posiadać uczucia a wyć do księżyca to dwie różne sprawy....jak masz problem , to go rozwiązuj lub próbuj , bo inaczej zamkniesz się z depresją i kat depresyjny zetnie Ci głowę ...aby kogoś kochać to też trzeba się czasem wiele czasu starać...niektórym zajmuje to chwilę, innym lata lecz próba nic nie kosztuje....

Gość naj naj naj
A w czym problem?

ten kat to by mi sie przydał, bo ja już swoją szansę na miłosć straciłem, i naprawde chciałbym sobie sam że tak powiem ,,wymierzyć sprawiedliwosć'' jedyne co mnie powstrzymuje to to,że po ,,tamtej stronie'' może nie być za ciekawie jak to zrobię.. tutaj moja egzystencja jest pusta i bezcelowa

nikt nie traci szansy na miłość , bo ona szansą nie jest ....zapamiętaj sobie...a na życie ani waż się tknąć...:)

Gość ot i napisalem
revolver to czym w takim razie jest miłość?

Gość Human nature
Drogi Autorze! Ależ oczywiście, że każdy przeżywa takie chwile załamania. Gdy wszystko wydaje się bezsensu... Wiem, że to zabrzmi banalnie, ale wystarczy chcieć coś zmienić. To "coś" to myślenie:) Straszny pesymizm bije od Ciebie. Radzę przeprogramować się na pozytywne nastawienie:) Wierz mi-to działa! :)

Gość po miesiącu od rozstania
nic nie działa mądralo

Gość soooonia
Jaceeek wiem o czym piszesz i to doskonale bo sama założyłam tu wątek o samotności.. Nie powiem Ci ,ze jutro bedzie lepiej bo tego nie wiem..nie powiem "jesteś jeszcze młody amsz czas"..bo samą mnie te słowa irytuje..Poprostu życze Ci zeby ta samotność jak naszybciej się skończyła..

dziękuję za dobre słowo... ja Tobie zycze tego samego... a który to jest ten Twój topik, to poczytam może....

Gość myyyyyyjkaa
mi tez jest smutno, nie mam szczęścia w miłości, chyba niedługo koniec mojego kolejnego związku. A tak bardzo bym chciała spotkać w końcu kogoś komu na mnie zależy i pasujemy do siebie ...... eh a poza tym muszę sie uczyć