Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tsunami20

czy któraś z was planowała dziecko a potem żałował gdy juz zaszedł w ciąże

Polecane posty

czy któraś z was najpierw planowała dziecko i długo czekała zeby sie w koncu udało a gdy juz zaszła to żałuje:(( ja nie wiem co sie ze mną dzieje:( cały czas chce mi sie płakać z byle czego szukam tyko pretekstu do kłótni ze swoim chłopakiem!! a tak bardzo chciałam tego dziecka teraz mu pisze ze sie chyba pospieszylismy:( chociaz czasami ciesze sie ze jestem w ciazy! mam wyzuty ze tak mysle ze sie nie ciesze :( teraz jeszcze pokłociłam sie z chłopkiem o bzdure bo załozyłam nk.. on mi napisał ze chyba sie rozejdziemy co ja mam robić! ja nie chce mu okazywac ze jestem od niego zalezna bo jestem w ciąży to jest jego jak i moje dziecko na które czekalismy.. dlaczego ja mu musze ciagle ustepywac:/ on miała powód bo kiedys go zdradziłam ale on mnie tez:/ i nie pozwala mi miec zadnych kolego w nk. nie mam nikogo na gg ani nr. tel do nikogo bo wszystko mi pozmieniał:( co ja mam zrobic? ale a wiem ze on mnie kocha ja jego tez...

teraz napisal ze sie predzej powiesi sie niz bede miała kolegów chodzi mu o dwóch z którymi spałam:( ale ja nie chce mu na kazdy roku ustepowac.. chociaz wiem ze ma troche racji bo pewnie kazdy facet by tak postapił....

Gość fruitjumbo
ile ty masz lat?

ja nie zaluje i nigdy nie zalowalam a dziwisz sie ze cos przeciwko twoim kolega zdradzilas go wiec juz nigdy ci nie zaufa a placzesz w coiazy bo to normalne masz zachwiania humorow

wiem o tym ze by inny kopnął ale wiem ze on mnie kocha i juz duzo przeszlismy ze soba ... ale słuchaj ja nie pozwole sobie ze mnie chłopaka by okłamywał a ja dlaczego mam być gorsza niech poczuje jak to jest!!! teraz w ogóle wiem ze on mnie nie oszukuje ani ja jego..