Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosia95

Mój chłopak w mojej obecności komentuje wygląd innych dziewczyn

Polecane posty

Gość gosia95

jesteśmy razem od 4 miesięcy i na początku wszystko było ok, ale od jakiegoś czasu gdy widzi jakąś dziewczyne to komentuje jej wygląd i to wulgarnie np mówi "ale bym ja rżnął", "ale bym jej wsadził", "patrz jakie ma cyce", "ale jej spodnie dupę opinają", "ciekawe czy lubi na ostro" "widziałas jak jej sutki przebijają" i tego typu jeszcze gorsze rzeczy...jak mam mu dać do zrozumienia, że sobie tego nie zycze? Już mu mowilam i mowi ze juz nie bedzie, ale potem widzi jakas laske na ulicy i znowu puszcza ten tekst....

1. Kopnij go w du.pę i weź innego normalnego faceta. 2. W jego obecności komentuj w podobny sposób facetów. Jak byś chciała być zerżnięta itp. Kiedy będzie tym zdumiony z niewinną miną oświadcz, że brałaś z niego wzór i uważasz, że skoro on może, to i ty również. Jednak zalecam pkt. 1.

Gość 14 stolatka idz do ksiazek
sie ucz,a nie dawaj dvpy!

Gość gosia95
a myślicie, że fakt że jestem dziewicą i chcę poczekać z seksem do ślubu może mieć jakiś wpływ na jego zachowanie? :(

Gość edssu 93
w tym wieku też chciałam czekac z tym do slubu heh

Gość 19fenka92
ja przerobiłam wszystko mając 13 lat, a teraz się uczę

Gość gosia95
Tam wyżej to jest podszyw, nie chce czekać do ślubu, pierwszy raz mam już dawno za sobą. I to mnie dziwi, mój chłopak ma wszystko co chce i jeszcze te komentarze fatum, dobry masz pomysł, szczególnie jeżeli chodzi o punkt nr 2 i to chyba wybiorę. Jak nie pomoże zostanie nr 1

masz 14 lat jeśli te "95" przy nicku jest nieprzypadkowe jeśli faktycznie masz tyle lat to nie uzyskasz ode mnie rady w zamian za to wiedz, że masz zryty beret jeśli uprawiasz seks w tym wieku mało tego Twój chłopak popełnia przestępstwo

Gość gosia95
ludzie, nie mam 14 lat, nick sobie wpisałam bo 'gosia' było zajęte więc wstukałam przypadkowe cyfry :o

Gość zrób parę lasek z połykiem
to przestanie