Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NowyKandydat

Krepujace/Smieszne sytuacje w Rodzinie

Polecane posty

Otoz ten temat jest po to zeby opisywac rozne krepujace sytuacje rodzinne ... ewentualnie wasze zboczone fantazje zwiazane z rodzina. 1. Kiedys jak bylem na wakacjach u cioci , to poszedlem wziac kapiel , jak lezalem w wannie ciocia przyszla i powiedziala ze musi sie przebrac (cioca jest w miare atraktywna kobieta - 32 lata) , wiec przyszla do lazieki a ze sie nie wstydzila mnie widocznie i sie przebrala bo sie poplamila czy cos , obrucila sie ale w lusterku bylo widac jej myszke :O ogolona , mi stanal czlonek , i jak to zauwazyla , sie usmiechnela i wyszla ... Pare dni pozniej zawolala mnie do pokoju , wchodze a ona lezala nago w lozku i sie pytala czy mnie tak dokladnie uczyli na biologi jak to wszystko wyglada u dziewczyny , ja sie speszylem i wyszedlem .. ona przeprosila i juz nie poruszala tematu .... < 16 lat ~ 2. Jak bylem kiedys na noc u babci to chcialem ja podniecic , nie wiem czemu , hormony czy cos , ja wolalem jak pod prysznicem bylem , zeby mi pizame przyniosla , albo jak nad wode poszlismy czy moze mi recznik potrzymac bo chce sie przebrac , i zawsze staralem sie zeby mojego czlonka dobrze widziala ... Przed wyjazdem mi powiedziala ze ona juz tyle czlonkow widziala ale ze moj jeszcze maly ale dobrze wyglada... czy cos takiego nie pamietam dokladnie ....mialem 14 lat wtedy Opisujcie wasze przygody

Gość ghdfhbndf
Leżała nago i takie hasło strzeliła a ty nic? :D trzeba było uwolnić penisa i jej włożyć :classic_cool:

Fantazje tez mam .... Jezeli mowisz o tych dwoch przygodach to nie fantazje ... Nie chcesz? To nie wierz nie moj problem ... Ja sie tu zwierzam z moich przypadkow a ty tu z takim czyms :S

Gość iosdjosdjodijosi
Matko....dziwna ta twoja ciocia...wg mnie specjalnie to zrobiła...nie dziwne, że wtedy się speszyłeś ;p

Gość gość
Opalałam się nago na tyłach ogrodu leżałam na leżaku i przyjechali do nas teściowie i szwagierka z mężem.Musiałam nago przejść obok nich więc po prostu przywitałam się bez skrępowania.

Gość gość
Jak dorastałem zaczęła mnie podniecać moja mama. Wysoka szczupła, wielkie piersi 75G i sporawy tyłeczek. Byłem tak na nią napalony że postanowiłem zakraść się do jej pokoju. Rozebrałem się do naga i przebrałem w jej bieliznę. Waliłem jej stanikiem i wtedy weszła. Była zła. Wytłumaczyłem czemu to zrobiłem i wybaczyła mi.

Gość gość
też zaliczyłam wpadkę przy nagim opalaniu u teściów na działce leśnej. Poza sezonem ale fajna pogoda. w tygodniu było pusto w sąsiedztwie, więc zupełnie wyluzowaliśmy i nie zabieraliśmy koło siebie ciuszków. Włączyliśmy muzę i nawet nie usłyszeliśmy że przyjechał brat mojego z żoną i dzieciakami. Chciałam zwiewać, ale zatrzymały mnie dzieciaki - wesoło przypominając - opalacie się tak samo jak rodzice jak nas nie było. Okazało się że znaleźli fotki swoich rodziców, o czym oni nie wiedzieli. Wyszła z tego kupa śmiechu. Zaproponowali że pójdą do domku bo i tak nie planowali opalania. Za kwadrans nieśmiało przyszła szwagierka - fajna babeczka sporo młodsza od męża i zapytała czy nie mogłaby też przyjść i dołączyć, chociaż toples. Mój stwierdził że stanowczo protestuje przeciwko temu pomysłowi. Że nie będzie się czuć odpowiednio zrelaksowany jak pozostanie w majteczkach jak my obydwoje jesteśmy na golasa. A najlepiej żeby ję mąż też przyszedł. W końcu pozostaliśmy we trójkę, ale wszyscy na golasa.

Gość dzin
Dzisiaj mialem smieszna sytuacje z moim 6 letnim bratem szlismy do naszej zagrody kiedy bracior posliznal sie i przywalil w blotko hhahahh :-D nie moglem z tego