Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet___18

Jak przeprosić ??

Polecane posty

Gość Facet___18

co już sie do mnie nie odezwiesz ?? :( 19:06:12 Dobra, wiem co zrobiłem, przegiełem, moja wina 19:06:33 Moge jedynie szczerze przeprosić ... Nie chcesz rozmawiac to nie spoko ... pa Ola 19:07:37 Takie przeprosiny to sobie mozesz wsadzić w dupe Ja 19:08:58 Nie będę cie przez gg przepraszać ... wiem, że przegielem ... 19:09:18 Mowie jedynie szczere, płynące prosto z serca 19:09:25 Przepraszam 19:09:27 :( Ola 19:13:08 Taaa... Ja 19:15:37 Eh czegokolwiek teraz nie powiem to i tak mnie zjedziesz ... 19:16:06 Żałuje tego co zrobiłem no i co mam wiecej powiedzieć ? Na kolanach błagać o przebaczenie ? Ola 19:16:07 Gratuluję. 19:16:56 Nie Ja 19:17:33 Eh, widze że jesteś ostro wkurzona na mnie ... 19:17:36 Przepraszam 19:17:41 I nie przeszkadzam ... pa Ola 19:19:05 Zaraz bede na Niemcewicza, ale teraz musze zjeść. Ja 19:19:54 Ja narazie pisze tą prace 19:20:05 później wyjde 19:20:46 jak będziesz w stanie przyjąc moje przeprosiny to przyjdź Jak ją przeprosić aby mie było sztucznośći ? Jest moją przyjaciółką. Podejde powiem przepraszam no i co potem ona pewnie nic nie powie i będzie zamuła ? Jak to powiedzieć ?? :(

Gość Facet___18
Eh nigdy mi tu nikt nie pomogl ... dlaczego teraz mialoby być inaczej

Gość oowoowjf
przejdzie jej, nie przejmuj się :) narazie nic nie pisz, nic nie zagaduj, daj jej ze 3 dni odetchnać i uspokoić się, zobaczysz że minie jej złość :)

Gość Facet___18
Nie będę taki, przeprosze ją jeszcze napisała, że przyjdzie do mnie no to będe musiał. A co tak w ogole odpie**oliles?: Jak zwykle głupota ... Bawiliśmy się ona mnie popchneła, ja wpadłem na kąt biurka to ja ją podniosłem i zrzuciłem z małej odległości a ona na ręke spadła no i sie popłakała... Wiem głupi jestem ;/