Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutnaa17

Jakoś sie sypie..

Polecane posty

Gość Smutnaa17

Mam 17 lat, a moje zycie jest totalna porazka.. Odkad skonczylam gimnazjum, wszystko sie posypalo.. Kiedys bylam bardzo ambitna, mialam plany, marzenia, cele.. Wierzylam w siebie, w to, ze potrafie cos osiagnac i zawsze wierzylam w to, ze uda mi sie cos osiagnac.. Strasznie dbalam o swoja figore wyglad, w gimnazjum sie bardzo odchudzalam mialam prawie anoreksje.. Ale sobie z tym poradzilam, sama bez pomocy mamy czy psychologa.. Zawsze radzilam sobie ze swoimi problemami, czulam sie silna.. Dodam tez moi rodzice sie rozwiedli jak bylam w 6 klasie.. A teraz jestem starsznie slaba, obojetna na wszystko, nie mam marzen.. Nic mi sie nie chce.. Wszystko olewam.. Przytlam z 46 kg do 54.. I do tego nawet nie potrafie schudnac.. Mowie sobie, ze sie odchudzam a za 5 min lece do sklepu po czekolade itd.. Nie chce taka byc.. Nienawidze sie za to co zrobilam ze soba swoim zyciem.. Kiedys wszystko wygladalo zupelnie innaczej.. Co mam zrobic zeby bylo tak jak kiedys ? Moze byl ktos w podobnej sytuacji..

Gość Smutnaa17
?

Gość fdsfsdvvvvv
Jesteś jeszcze dzieckiem moja droga więc o czym ty w ogóle piszesz ? Użalasz się nad sobą choć nie masz ani doświadczenia ani też nie wiadomo jakich problemów ! Problemy się zaczną jak wejdziesz w dorosłość, jak założysz rodzinę, jak zaczną się obowiązki a na dzień dzisiejszy to po prostu dramatyzujesz i tyle.