Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stracone pieniazki w kinie

ZombieLand

Polecane posty

Ludzie nie idzcie do kina na ten szajs ! Gagow smeisznych zero.Pare osob wyszlo w trakcie bo film totalna klapa robiona przy malym budzecie na szyubko i dla hajsu.Jesli sadizcie ze klamei to sciagnijcie sobie z torentow to stwoerdizcie ze sciagac nei bylo nawet warto ...

Gość co ty pieprzysz co
a mi sie film bardzo podobal :D i z humorem i akcja , a efekty krwi itp .. zajebiste .. jak dla mnie BARDZO FAJNY FILM :D

wiem dlatego poszedlem pomysllem wolny dizen nudy itp ALE TYLKO ZWIASTUNY SUPER ! pamietasz scene z zwiastunu jak motorem wjezdza w krzaki ? To w calym filmie sa takie smieszne rzeczy!!! Poziomo poprostu Charli Cheplina szkoda ze na skorce od banana nikt sie nei wywrocil ...

Gość co ty pieprzysz co
w ogole nie masz poczucia humoru , nic a nic :D ja sie usmialam na tym filmie i fabula ok :) sztywniak jestes .. obejrzyj muminki lepiej :D

Do : co ty pieprzysz co .Powiedz mi co bylo w tym smiesznego? krew tryskajaca ? to tkaei smieszne akcja ? typom 2 razy dziewczyny zabraly samochod i byli w sklepie i zaczeli wszystko niszczyc skakac bo chcieli sie wyzyc w zlosci i wcale w tmy nie bylo humoru.film D.N.O! jesli ktos lubi filmy typu franzuzki "Taxi" tego pokroju to spoko prosci ludize tez musza istniec na tmy swiecie ....

sory za bledy bo pisze ze zwalona klawiatura :P ale jaki byl smieszny gag wymien pare no z 5 dla mnie jak ten frajer w kapelusiku na koncu zjadl swoje ciastko i jak ten drugi burak obiol tak sam odizewczyne jak ona jego w tancu i nei pameitam wiecej smeisznych akcji

Gość zwaliste_zaistne
kolo tej kasy i tak nie odzyskasz więc po co i do kogo te zale? Większością głosów przegrałeś. Film jest zajebiaszczy, tylko trzeba mieć jakies poczucie humoru. Tobie najwyrazniej go brakuje i chyba pomyliłeś kategorie. Może "Renifer Niko ratuje świat" Ci podpasuje? Pzdr dla kinomaniaków:)