Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawsakaona

Czy na czatach, forach....itp. można spotkac ciekawych

Polecane posty

Gość ciekawsakaona

Czy na czatach, forach....itp. można spotkac ciekawych i zarówno atrakcyjnych mężczyzn, ktorzy nie szukają szybkiego seksu?????

Gość ciekawsakaona
pytam poważnie :)

Gość ciekawsakaona
wiec chyba nie warto marnowac w takich miejscach czasu...

Gość jasne ze sa fajni
np .zawsze szczery ,mało stanowczy , komiczne , szukanie , bezedury , regres, wykładowca , amant wszech czasów

Gość prawiczków tutaj
takich prawdziwych to może jest 2 %

Gość ciekawsakaona
właśnie zauważyłam że atrkcyjni faceci zainteresowani są tylko seksem....myślałam że może tylko ja mam takiego pecha...

" właśnie zauważyłam że atrkcyjni faceci zainteresowani są tylko seksem...." no bo są atrakcyjni bo siedzą6 h dziennie na siłowni i 15 minut w soalrium + 30 m żelują włosy i układają swoją różową koszulę taki typ prawda? :classic_cool:

Gość ciekawsakaona
nie miałam na myśli takich mężczyzn...

Gość ciężko powiedzieć
bo trochę za mało danych , przyczyn może być kilka , na przykład jesteś atrakcyjna fizycznie, ubierasz się tak , żeby to podkreślić , no to wtedy nie ma siły, nawet mnich myśli wtedy o seksie

Gość ciężko powiedzieć
a tak na marginesie to prawda jest taka,że WSZYSCY FACECI MYŚLĄ O SEKSIE, ci nieatrakcyjni też!

Gość ciekawsakaona
mogę tylko powiedziec jacy mi sie podobają...wykształceni, zaradni, zadbani, uprawiający sport, mający swoje zainteresowania i pasje...pytam czy takich można spotkac na czacie....nie mam na mysli jakis lalusiow, wyżelowanych czy osiłków....

"wykształceni, zaradni, zadbani, uprawiający sport, mający swoje zainteresowania i pasje" czyli ideały pewnie można ale oni siedzą na czacie żeby dupy zaliczać na swoją idealność no bo kto siedzi na czatach? naiwne panienki, licealiści, nudziarze, erotomani :D swoją drogą ty wybierając czat jako preferowany sposób poznania faceta ideała jesteś chyba za mało ""wykształceni, zaradni, zadbani, uprawiający sport, mający swoje zainteresowania i pasje"" dla takiego :P

Gość ciekawsakaona
Należe do osób nieśmiałych a chciałabym kogos poznac...dlatego pytam.

Gość ciężko powiedzieć
załóżmy że można i co dalej?

to może odrazu należało napisać "jestem niesmiała. NIe wiem jak kogoś fajnego poznać. czy tam coś podobnego bla bla bla przecież i tak ci nikt nie powie jak masz koleżanki to zobacz jak one poznały pewnie przypadek i umiejetność nawiązywania relacji :O