Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawsakaona

Czy na czatach, forach....itp. można spotkac ciekawych

Polecane posty

Gość ciekawsakaona
własnie! umiejętnośc nawiązywanie relacji...z tym mam problem, bo okazje się zdarzają

"załóżmy że można i co dalej?" pewnie okazuje sięże ideał mieszka w zakopanem a ona w gdyni do tego nie mają warunków mieszkaniowych ani finansowych na przeprowadzkę i miłość umiera naturalnie :P ostatecznie facet kłamie że ma 190 cm a na randke przychodzi kurdupel licząc że ona sięw nim zakocha i te 40 cm nie będzie miało znaczenia. przekoloryzowany przykład z topiku o randkach z netu :P "umiejętnośc nawiązywanie relacji...z tym mam problem , bo okazje się zdarzają" no to przecież poznajesz facetów wiec po co ci następny problem z czata? ;)

ostatecznie to ona wcale nie jest taka jak sie opisala,ma tez bagaz z poprzedniego zwiazku z ktorym nie moze sobie poradzic i na dodatek nerwice....:(

Gość ciekawskaona
?

Gość ciężko powiedzieć
zdaje się że taxi driver pisze nakilku wątkach na raz i coś mu się pomyliło

jasne ze sa fajni np .zawsze szczery ,mało stanowczy , komiczne , szukanie , bezedury , regres, wykładowca , amant wszech czasów KURWA sprostowanie ... nie jestem ciekawy ! Jestem logowany :P

Gość nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee
jasne ze sa fajni np .zawsze szczery ,mało stanowczy , komiczne , szukanie , bezedury , regres, wykładowca , amant wszech czasów z tych 8 mężczyzn wolnych jest dwóch :P,ale pogadać w @ o dupie marynie zawsze można.

Gość Dupa Maryny to też seks

Gość Ciekawy interesujący facet
bez nałogów, mający swoje pasje, wykształcony...otom ja. Tylko, że jak dotąd wszystkie związki rozbijają się o pasję. Zawsze jak jestem z kobietą to w końcu muszę wybrać moja pasja czy ona. Wszystkie żądają większego zainteresowania, mniej czasu poświęcać pasji.... Więc gdzie tu konsekwencja??? A dla wyjaśnienia - pasja to stare samochody, które odbudowuję. Właśnie mam na oku jednego Volvo Amazon...., no i problem bo jeżdżę Trabantem 601 Universal.... dla dziewczyn to nie jest odjazdowy samochód jak Golf 15 lestni po 3 stłuczkach, z fioletowymi neonami pod spodem. Więc jak następna lalunia napisze, że szuka faceta z pasją niech odrazu napisze, ze z pasją do robienia z nią zakupów, bo naogół o taką pasję im chodzi.