Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawionaptaszyna

fast date

Polecane posty

Czy ktoś z Was próbował takiej formy zawierania znajomości? Czy tak dobierają ludzi wg wieku? Chciałabym pojść..ale mam 22 lata, wydaje mi się, że jeśli już ktoś w Polsce korzysta z tego typu randek, to są to raczej starsze osoby,,

nie... jesteś w jakiejś kawiarni np. siedzisz przy stoliku, podobnie jak np. 15 innych kobiet, co 3 minuty dosiada sie do ciebie inny facet, z ktorym rozmawiasz, facetow tez jest 15.. i na podstawie tak krotkiej rozmowy i 'porownania' z pozostałymi facetami wybierasz takiego, ktorym sie naprawde zainteresowałaś. I vice versa

Gość ona...taka
ja to widzialam na jakims filmie...

chciałabym spróbować.. muszę otworzyć się na nie-internetowych ludzi, mam problem z nawiązywaniem kontaktów a konieczność tak wielu i krótkich rozmów byłaby mi w tym otwarciu się pomocna.. ćwiczenie czyni mistrza... :(

Gość xvxvxvcxvxvxv
głupiutka jesteś. było takie reality show i tak tam robiono, ale nigdzie poza tym nie ma czegoś takiego.

Gość zakwasss
jest! wiem, że w warszawie i krakowie jest

Gość bubububka
boze na tym filmiku same ładne osoby są.. juz widze jakie mialabym "branie' :(

hehehe :/ Super 'segregacja' Piękne i bogaci bogate i przystojni Już mi się ta ''zabawa" nie podoba..

To musi być ciekawe, ale wydaje mi się, że faceci, którzy się w coś takiego bawią nie są w moim typie.

Gość bubu22
na stronie podanej przez 'Brzydki Niski Beznadziejny' jest tez opcja speed dating w autobusie... hahahahhahaha

Gość nujuar
eee czemu nie w twoim typie? w sensie ze szukaja rownie szybkiego/latwego seks?

Gość bubu22
ale z drugiej strony to musi byc nudne...pewnie tych 20 kandydatow/kandydatek zadaje mniej wiecej te same pytania. i co caly wieczor trynic o tym co sie robi i jak sie nazywa?? co mozna powiedziec w 5 minut?

To musi być ciekawe, ale wydaje mi się, że faceci, którzy się w coś takiego bawią " powiedział bym że bardziej to dziewczyny rajcuje niż nas :D

Dlatego, że facet, który by był w moim typie nie musiałby chodzić na takie randki, bo nie miałby problemów z zauważeniem dziewczyny w jego typie i poderwaniem jej. No i takie randki kojarzą się z desperacją, a desperacja psuje związek.

"No i takie randki kojarzą się z desperacją, " a podchodzenie do obcej dziewczyny bo ma fajne cycki, ładną twarz albo dobrze gra w polo w celu nawiązania znajomości potencjalnie uczuciowej to nie desperacja? przecież to żadna różnica :O a ty tylko przerzucasz obowiązek na faceta dlatego tak racjonalizujesz i równasz z glebą pomysł który z założenia pokazał by, że ty też szukasz 🖐️

Ychhh Znajdę sobie inny sposób na "otwarcie się'' zatem. Biorę audiobooka i idę do łóżka. Dobranoc wszystkim zaglądającym!

"raczej z ...fast foodem" a nie wiedziałaś że współczesne życie to fast food :O 🖐️ "ie kojarzy z desperacją." a twoim rodzicom albo niezinterpretowanym znajomym sie dzenei na forum dyskusyjnym kojarzy sięz desperacją... albo przegranym życiem... jak by ten zwrot znali :P każdy odrzuca nowe :classic_cool:

a podchodzenie do obcej dziewczyny bo ma fajne cycki, ładną twarz " BNB nie pierdol ze podchodzisz do takiej bo ma fajne hobby :P ?

Tylko że ja nie szukam faceta :) Więc jak mogę być desperatką? ;P A życie mi się udaje, ale siedzę na forum, bo nie mogę spać.

Gość kjhgfrtgbkiugderfvb
B N B Do jakiej kobiety zatem podchodzisz? W ogole podchodzisz/podszedłes kiedykolwiek?