Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barbata

w co się ubrać na rozmowę kwalifikacyjną z dyrektorem ?

Polecane posty

Gość barbata

nie chciałabym odstrzelić się jak stróż w boże ciało, jakieś galowe stroje, kostiumy, bluzka z kołnierzykiem .Stanowisko pracy to zwykła pomoc biurowa więc nie będę z siebie robić gwiazdy.Nie będę się ośmieszać :-O i dyrek będzie ze mną gadał, choć nie wiem dlaczego on :-O

Gość Kordek
w chabrowe gacie

Gość Nataliaaa 24
ok ja proponuje tak czarne rajstopy takie niezbyt przezroczyste, szpilki louboutina, czarna spodnice krotka nie wazne jakiej firmy, zakiet od Valentino czerwony i duza czarna torbe od prady. Bez bluzki!!! pod spodem i jakis szalik bo zima jest albo cos na szyji fajnego

Gość barbata
założę płaszczyk czarny, czarna spódniczka, buty wysokie, bluzka zwykła z dzianiny niebieska z dużym dekoltem, obwiązany szal w kolorze biało niebiesko fioletowym do tego torba przepasana na skos materiałowa czarno biała może być ten zestaw ?

Gość onanizm wzmacnia organizm
w czarne stringi i czrny biustonosz rozpinany z przodu, by łatwiej się rozebrać było przez dyrektorem

Gość Nataliaaaaa 24
ehh fajnie oprocz tej torby materialowej to troche takie niepowazne sie torbe przepasywac.hehe moze do reki jakas teczke albo torebke

Gość barbata
może faktycznie ta torba mało wyjściowa, wezmę czarną skórzaną przez ramię aha - szal jest wypełniony srebrnymi nitkami czyli błyszczy -będzie pasować ?

i koniecznie się ogolić trzeba tu i ówdzie, bo dyrektorzy nie lubią zarośnietych cipek

Gość barbata
onanizm wzmacnia organizm -- spadaj wstydzę się trochę bo on jest facetem bardzo bogatym, wykształcony w prestiżowych uczelniach w europie, światowiec a ja taka bidulka :-( żebym się nie ośmieszyła tym szalem ze srebrną nitką, może nie pasuje

Gość barbata
i nie wiem czy mam mu zrobić laskę odrazu czy dopiero po chwili???

Gość ogooolona
pończochy i koniecznie nie ubieraj majtek

odrazu kochana...odrazu bierz się do roboty

Gość Nataliaaaaa 24
skurzana duzo lepiej. szal moze byc, trzeba z klasa wygladac to najwazniejsze, a te kafeterialne sczury beda dzyndzle i swoje ogonki szarpac bo ono nie maja zadnych rozmow kwalifikacyjnych, ohh buuu