Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Darko29camuk

Rozkosz We Dwoje

Polecane posty

Gość Darko29camuk

Witam wszystkie panie spragnione erotycznych uniesień. Siedzę teraz sam w domu, mam na sobie tylko slipki. Wyobrażam sobie, że gdzieś po drugiej stronie komputera, jest ktoś taki jak jak, tylko, że płci pięknej. Zaczynam delikatne masować swoje slipki. Czuję jak wzmaga we mnie podnieceie. Moje majtki robia się napięte, czuję jak moja męskość twardnieje, rośnie, chce wydostać się na wolność. Zdejmuję slipki. Widzę jak mój członek pręzy sie i pulsuje, pragnie Twego dotyku, chce bardzo poczu na sobie Twoją dłoń, Twoje usta, jedwabistą gładkość Twojej muszelki, która mam nadzieję robi się już wilgotna. Przesuwam na nim skórkę. Mmmm, cudowne uczucie, penis napręża się jeszcze bardziej teraz stoi już na baczność i lekko drga tęskniąc za Tobą... Czy którąś z Was intereuje ciąg dalszy? Jeli tak, zapraszam na maila - darekwalski001@tlen.pl Pozdawam wszystkich forumowiczów

Gość snij dalej
hahaha

Radek 20 Łódź - dundee@gmail.com - Łódź zakończona sukcesem Zapro Wawa dziś 12.00 Arkadia, poszarpie pento młodemu lub Katowice Wt PKP 10.45 dam się wyruchać(pasyw,sponsoring) lub Gdańsk Czw deptak 13.00 sciągam spodnie, sranie pod publikę kontynuacja tournee Łódź Pt 14.50 Pietryna okol. "siódemek" possie pento przystojnemu, hojnemu Zapro dla wszystkich chętnych, jasny układ, tylko mili, higiena 100% , faktura dojeżdżam okol. Malborka Tel.na priv :tylko poważne oferty