Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dickie

Drgawki po posiłku

Polecane posty

Gość Dickie

Witam, mam pewien problem z ktorym borykam sie odkad tylko pamietam. Nie jest on bardzo uciazliwy,bo nie wystepuje czesto - gora 3,4 razy w roku, ale kiedy juz nastapi, nie czuje sie najlepiej i chcialabym moc z tym walczyc. Kiedy zjem posilek, najczesciej chodzi o jajka na sniadanie, kiedy jestem na czczo i jest to pierwsze co trafia do mojego zoladka, nastepuja u mnie nieprzyjemne drgawki rozchodzace sie od brzucha. Po chwili zaczyna drgac cale moje cialo, co jest do opanowania ale i tak deprymujące, drza mi rece, nie moge nic normalnie chwycic i zaczynam czuc sie zle. Towarzyszy temu bardzo ostry katar bioracy sie z nikad, bo przed chwila wszystko bylo ok. Raz drgawki spowodowaly wymioty. Tylko dwie sytuacje nie wiazaly sie z jedzeniem sniadania i jajek. Raz po kilkunastu dniach wyczerpujacej podrozy autostopem, spania gdzie popadnie, wyglodniala rzucilam sie na obiad w knajpie - mieso,sos,ziemniaki,surowka a raz, siedzac w pracy jadlam gotowe danie ze sloika, podgrzane w mikrofali - flaczki,golabki czy jakas fasolke,nie pamietam. Normalnie nie mam zadnych rewolucji zwiazanych z jedzeniem jajek, kiedy podawane sa np. sadzone do obiadu albo jem kolacje nic mi nie jest. Raczej nie mam uczulenia na zadne produkty, bo chociaz sie nie badalam, nigdy nie mialam problemow,wysypek ani innych reakcji na pokarm. Urodzilam sie za komuny, kiedy jadlo sie co było i nikt nie narzekał ;] Ale skąd te drgawki, dlaczego raz po zjedzeniu jajka na miekko nic mi nie jest a czasem czuje sie bardzo zle?

Gość ...........oj............
może coś ci się kumuluje w organizmie, jest tego za dużo i w ten sposób(poprzez katar?) organizm się tego pozbywa... chyba najlepsze wyjscie to isc do lekarza;)