Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie żałosne pytanko mam

o czym rozmawiać z dziewczyną na pierwszej randce, gdzie iść i co jeśli zapadnie

Polecane posty

grobowa cisza?:O wiem że to śmieszne ale dla mnie to problem tylko nie piszcie nic o seksie:O ;)

zawsze miałam ten problem jak chodziłam na randki, bo niestety same dziwne rzeczy przychodziły mi do głowy, a że jestem dziwna, trudno trafić na podobną mi osobę.

Gość a dlaczego zaraz
dużo pytaj: czym się interesuje, jakie filmy lubi, czy dużo korzysta z internetu, jak jest w szkole to czego nie lubi, jakiego przedmiotu znaczy się, jej ulubiona potrawa itd. staraj sie bardziej dowiedziec czegoś o niej niz zagadac ją sobą :D

Gość kobiety są nie do życia
Zaśpiewaj jej piosenkę :D

Gość hbAJHB
mam ten sam problem... na co dzień wariatka, dużo mówię i wszędzie mnie pełno! a pierwsza randka? zawsze mam grobową ciszę. Facet mówi, mówi, a ja tylko przytakuję:P hehe jakoś nie potrafię nawiązać rozmowy. może to stres, nerwy, nie wiem...

O swoich zainteresowaniach, o jej zainteresowaniach, o filmach, o książkach, o sporcie, o wspomnieniach ze szkoły, z kolonii, o zbliżających się świętach, o tym jak spd kupuje prezenty, jakie kto lubi prezenty, czy ona lubi pomagać przy przygotowaniach świątecznych, czy ty lubisz, o studiach, o pracy, o planach na sylwestra? Mówcie mniej więcej tyle samo, dopuszczaj ją do głosu. Jak zapadnie cisza, to rozesmiej się, powiedz "ups, jaka cisza zapadła. A propos tego co przed chwilą powiedziałas, ją też nie lubię dostawac pod choinkę ubrań " czy coś w tym stylu. Słuchaj co lubi, a czego nie, wykorzystuj to potem w rozmowie :) ona pewnie będzie tak samo przejęta jak ty :) powodzenia

mi się pewnie limit pytań skończy po 10 minutach:( potem sie zestresuje i będzie dupa blada:O nie jestem wygadany i to jest duży problem:O:O

możecie porozmawiać o syntezie alkiloaminotetrazoli i ich zastosowaniu w chemii peptydów , temat rzeka , wystarczy ci na kilka spotkań :classic_cool:

Gość i dlatego nigdy nie bylem
i nie bede na randce:O jak sie kogos dobrze zna to rozmowa sama idzie a tak??:O

Julek , przeciętna kobieta po rozmowie o peptydach (chyba że jako słkadnik kremów) to wyjdzie po 15 min przez okno w toalecie :D

jak sobie pomyśle żę mam robić z siebie głupka to chyba jednak zrezygnuje z tego spotkania:O

Gość opowiedz o swoim wspaniałym
życiu.... o wyprawie w andy peruwiańskie, o tym, jak zostaliście otoczeni przez ludnośc tubulcz, a tym jakie są zachody slońca w andach....

kutasie, jakie ma rozmiar i jak czesto staje...

rozmowy o wspaniałym kutasie są takie same jak o wspaniałych samochodach. Trzeba mieć by o nich mówić , bo prawda szybko wychodzi na jaw :D

Gość hbAJHB
nie rezygnuj! przecież ona ma pewnie w tym momencie ten sam problem:P pierwsza randka może być trochę drętwa, druga będzie lepsza, trzecia jeszcze luźniejsza, a potem nawet nie będziesz się zastanawiał o czym rozmawiać, bo to będzie już takie naturalne:) a znasz długo ją znasz? kurcze tak myślę, że najlepiej się chodzi na randki z osobą, która wcześniej była twoim kumplem przez x lat:) wtedy nie ma się żadnego problemu:) wpólni znajomi, wspólne tematy, wspólne imprezy i przeżycia:) w tym drugim przypadku trzeba się troszkę nastresować i nadenerwować, ale czasami naprawdę warto!:) więc idz na to spotkanie!!!!

Wyżej poradzone kłamstwo sprawi, że umowi się z tobą na druga randkę, ale na pewno nie na trzecią. Zachowujesz się jak ta panienka z anegdoty- bo mama to wyszła za tatę, a ja muszę za kogoś obcego! :D bez rozmów nie ma poznania. A i tak każdy dla każdego pozostanie zamkniętym ogrodem. Więc co się martwisz, najwyżej zmienisz numer telefonu, jak nie będzie chciała się odczepić.

Gość mam pomysła
opowiedz że masz pomysł na lot załogowy na marsa , ze wszystkimi szczegółami technicznymi, a o samej rakiecie opowiedz o pierwszych prób Konstantego Ciołkowskiego poprzez problemy techniczne Apollo i Sojuz, katastrofy promów kosmicznych.... paręnaście godzin gadania

wzroku i że już przeswietliłes jaj ubranie i wychwalaj jej tzytze i tzype

Cyniczne monologi są nudne po pewnym czasie , ile kobieta zniesie złośliwosci :) ?! Kobietę trzeba zaintrygować , zainteresować , nie należy dociekliwym być jak komisja KGB egzaminująca świadka ;). Przy odpowiednim facecie kobieta powie nawet czy lubi seks oralny i to bez pytania ! Niestety nie jestem odpowiednim facetem więc nie powiem jak to zrobić :D

Gdyby lubiła, nie byłoby pytania. A wracając do drobiazgu, który mnie zainteresował, jak można poprowadzić rozmowę, żeby powiedziała na pierwszej randce, czy lubi seks oralny, czy nie? Ze mnie by nikt tego nie wyciągnął na takim etapie znajomości.

Gość nie moge
juliusz cezar jest najlepszy

Gość dokładnie ona też
będzie się starała dobrze wypaść. Pamiętaj, że w rozmowie biorą udział dwie osoby i jeśli zapadnie niezręczna cisza to obydwoje będziecie się niezręcznie czuć.

Gość wez ja na litosc
na bożydaaara:D