Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iziiii

rossman i jego gorące kosmetyki

Polecane posty

Gość iziiii

Nie wiem czy kupujecie kosmetyki w rossmanie, ale to co sie tam czasami dzieje to dramat, wczoraj chcialam zakupic puder - z gablotki wyciagnelam szklane opakowanie i co? bylo tak gorące jakby sie gotowało caly dzien. Wspolczuje osobom ktore nakladaja na twarz takie kosmetyki , i nei dziwie sie teraz ze nagle znany kosmetyk wyrzadzil szkody na twarzy- wiadomo czemu. I szkoda pieniedzy przy okazji

A to akurat tylko w rossmanie sie tak dzieje :O W Sephorze , czy rownie ekskluzywnym Douglasie jest to samo !

Gość rossman się zepsuł
ostatnio było u nas otwarcie nowego sklepu - myślałam, że będą jakieś promocje itp. A tam - niewiele było. Po drugie - źle poukładane na półkach - a raczej w tym labiryncie półek - np. coś leżało w jednym miejscu, a za chwilę znów gdzie indziej. I najważniejsze - wszystko droższe niż gdzie indziej! Tym byłam bardzo zdziwiona, bo specjalnie czekałam na to otwarcie, żeby kupować taniej - jak zwykle w Rossmanie!

niestety większość półek jest podświetlanych, co psuje kosmetyki :o

Gość iziiii
No ja rozumiem ze gabloty sa podswietlane, ale w innych drogeriach tez sa podswietlane a mimo to opakowania nie sa az tak gorące. Eh... my to wiemy ze nawet nei ma co myslec o zakupie takiego kosmetyku, ale przykro mi kiedy widze ze ktos z takim pudrem idzie do kasy :\