Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama zasmucona bardzo

Dlaczego Yorki są tak piekielnie drogie?

Polecane posty

Inne psy kosztują 350-500 zł, a te 800-1200. Taki york kosztuje 4 razy tyle co pekińczyk. Dlaczego tak się dzieje?

Gość mam yoreczka chłopca
bo są takie śliczne :);)

Gość kobiety są nie do życia
Bo głupie pindy jest kupują i napędzają rynek , wielu chętnych = wysokie ceny .

Gość
moze maja niskie libido ?

z pseudo bo z innej mnie nie stać. Nie mam takich pieniędzy bo jesteśmy rodziną ze średnią krajową pensją. Córa chce yorka. Mnie też się podobają szalenie ale nie dam 1200 zł za psa bo za 1200 to muszę wyżywić rodzinę przez cały miesiąc. Dałabym 600 zł Bo uzbierałyśmy tyle na tego psiaka.

Dla mnie to zadziwiające,że ludziom podobają sie yorki.Owczarek niemiecki-to jest piękny i mądry pies,ale york?Co on zazwyczaj robi?Siedzi na kanapie :-)

nie sa aż tak drogie. moja koleżanka dała 300zł inna 450. a musi być koniecznie york? ja mam znajdę śmietnikowa-szukam domu dla niego...

Gość
zainwestu j w jo9rke pózniej sama bedziesz sie na nich dobrabiac:classic_cool: :)

owczarek niemiecki jest duży a ja chce małego psa żeby sobie z nią w łóżku spał i mieszkał w jej pokoju. Dużo łatwiej mi wykąpać 2 kg yorka niż 12 kg owczarka. Jak dla mnie to mógłby być pekińczyk ale ona chce yorka i nie chce innego.

wiecie są yorki i yorki....niektóre jak szczury wyglądają...ale niektóre są naprawdę śliczne...np.mój :)....nie chwale się ale mój jest najładniejszy w moim mieście....i nie wiem czemu niektórzy mówia ze yorki sa głupie i leza tylko na kanapie....nic bardziej mylnego...yorki sa baaardzo mądre....

Gość nie znoszę yorków
sasiadka ma yorka - małe to to, ale jazgotliwe jak cholera. i nawet nie jest ładne.

gdzie kupiła za 300 zł? Ja słyszałam ze na giełdzie można dostać bo znajomi kupili, ale ja już jednego psa z giełdy miałam i zdechł po miesiącu. Byłam dzieckiem wtedy i pamiętam jak z anim ryczałam. Chyba mi uraz został i córce takiego nie chce kupić wole z domowej hodowli.

oj ładne nie ładne kwestia gustu. Dla jednych coś jest ładne a inni stwierdzą ze brzydkie. Nie chce nic hodować nie mam czasu i ochoty się bawić w psi burdel. Wolałabym nawet psa.

Gość Valiente
Yorki to szczury z prawdziwymi wlosami i dlatego !!! haha to zaden pies. Moj krolik jest ladniejszy i wiekszy niz to gowienko

Gość wlascicielka kundelka
ja za mojego ukochanego pieska kundelka 10kg, ktory ma juz 15 lat zaplacilam 50 zl na gieldzie samochodowej... jest nieduza, ma kudlate biale futerko i rude latki i jest madra i przeurocza, wszystkie dzieciaki sie ja zachwycaja :)

Brzydze się takimi ludźmi którzy są tym aby istaniały fabryki psów. Za mało pokazują reportaży o tym jak są traktowane takie psy. Weź sobei kundla jak na Yorka nie stać. York z prawdziwej i dobrej howli kosztuje 1500 zł i takie są fakty. Za 500 zł to nie jest York tylko Yorko podobny kundel. To może być nawet syn własnego brata ze starszego rodzeństwa

o moim jeszcze nikt nie powiedział ze jest szczurowaty...bo taki nie jest....ale u mnie w miescie pełno jest tych szczurowatych....nie wiem czemu ludzie takie kupują

Gość wlascicielka kundelka
i oczywiscie jest niepowtarzalna, nigdy nie widzialam drugiego takiego pieska :) a yorkow to jest po pare tysiecy w jednym miescie...

Gość koko jambo i do przodu
yorki sa do dupy.lubie psy ale yorki najmniej mnie interesuja.sa przylepne to fakt ale nie dosc ze za drogie to leją gdzie popadnie i jedza ludzkie rzygowiny.znam taki przypadek nie jeden jak ktos puscil pawia a te psy jak opetane rzucaja sie na to.feeee

koko jambo---> no sory ale mój pies nie sika w domu... z ziemi nic nie podniesie,,od obcych nic nie wezmie,,a przylepa jest tylko dla domowników...obcym nie daje sie wogóle dotknąć a gdy ktoś na siłe wezmie wyrywa się drze i ''skubnie'' wiec nie pieprz głupot skoro nie masz yorka

Gość cmentarna oragne342
a ja tam kocham wszystkie zwierzeta i wszystkie sa dla mnie sliczne:) jak nie masz kasy a chcesz kupic cos futerkowego to nie lepiej pajaczka?:)za 600zl kupisz dwa dorosle a sa takie milusie:D hehe a tak bez zartow juz...:Dsmiesza mnie opinie ze kupujac psa z normalnej hodowli on szybciej zdechnie:D niektorym rozmnoza sie psiaki i chca je nawet po najnizszej cenie sprzedac bo np nie chca miec ich az tyle w domu a maja takie same zdanie jak ja na temat utapiania zwierzat-robia to tylko kurwy.wiec takiego yorczka nawet za 500zl sprzedaja bo nie kazdego stac a np po wiekszej cenie nikt by nie kupil bo jest ich jak mrowkow np na allegro i maja konkurencje cenowa.mojej kolezance 7miesiecy temu rozmnozyly sie yorki miniaturki i sprzedawala je po 400zl a mi oddala za darmo:)piesek jest sliczny,zdrowy i malutki.a sa drogie poniewaz kiedys slyszalam(nie wiem czy to byla prawdziwa informacja),ze yorki zamiast siersci posiadaja typowe wlosy o delikatnej sktruktorze.wiec dlatego sa takie droogie

Gość Valiente
Yorki to nie psy, to sa zabaweczki ... pozatym sa wredne ... Pies ma byc psem, ma byc duzy, obronny, wierny i usuchany ! a nie takie gowienko, ozdoba do torebeczki ... Moj znajomy ma szefa i tego szefa zona kupila sobie yorka :P haha kiedys jak jej nie bylo w domu, to on sie z nim bawil, i niechcacy nie tak mocno dostal w glowe i sie przekrecil haha

Gość koko jambo i do przodu
mam yoreczka chłopca----> to moze nie masz yorka .znam 3 osoby ktore posiadaja te psy i wiem ze tak robia...lubie te psy ale mnie brzydza serio. wole takiego jak mam .zwyklego biednego kundelka:) co do yorkow to jeszcze powiem ze trzeba sie z nimi jak z jajkiem obchodzic.czesac te kołtuny , do weta z zebami bo maja bardzo slabe zeby. i w ogole jakies takie dziwne sa