inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 6, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aż strach Napisano Grudzień 6, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 6, 2009 Oczywiście że strach.............. każdy odczuwa przedemną oczywiście :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Grudzień 6, 2009 na co ?przez co ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 6, 2009 Przerwa :) :) :) wściekły......... ja nie mówie o sobie :) ja tam się nigdy nie denerwuje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Grudzień 6, 2009 czyli że co ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 6, 2009 Czyli że inni denerwują się na mnie.......... może zrobie ranking kto jest najbardziej na mnie wściekły :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach