Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzyna 25

atrakcyjniejsza ? koleżanka

Polecane posty

Gość katarzyna 25
być może. ale wydaje mi sie tez ze chyba nikt nie lubi czuc sie gorszy od kogos innego

Gość grenadinne
ten topik, jak rozumiem, to zalozony na potrzeby wygadania sie, tak? masz trzy wyjscia - pelna samoakceptacja, konfrontacja z kolezanka albo zmiana stylu. na trzecie nie masz ochoty, na drugie sie nie zdobedziesz (a jak sie zdobedziesz, to wyjdziesz na niezbyt madra osobe i pewnie kolezanka podziekuje za taka przyjazn), czyli pozostaje pierwsze. trudno, pogodz sie z tym, zamiast hodowac w sobie jakas chora manie na jej punkcie.

Gość katarzyna 25
nienawidze atrakcyjnych kobiet one sa moja zmora

Gość katarzyna 25
Moze ktos jeszcze sie wypowie ?

Gość via verde
No ale czego ty oczekujesz po naszych wypowiedziach? Niestety zycie nie jest sprawiedliwe i istnieja kobieta brzydkie, przecietne, ladne, bardzo ladne i takie, ktore po prostu olsniewaja cala soba i kazda kobieta na ich tle, nawet bardzo ladna, wypada slabo. Masz tylko dwa wyjscia - zaakceptowac siebie,przestac porownywac sie do kolezanki lub ograniczyc z nia kontakty, skoro przebywanie w jej towarzystwie skazuje cie na takie katusze.

Gość katarzyna 25
szukam ostatniej iskierki nadziei :/

Gość xxxxssss
jesteś fajną babką bo: szczerze piszesz że zazdrościsz i dlaczego, na pewno jej nie szkodzisz, wierzę Ci, masz w dupie tych idiotów co Cię tutaj atakują. I do tych idiotów: ona pisze szczerze że jest zazdrosna i dobrzem niech się dziewczyna wygada. I po co kogoś gnoić w stylu że na pewno jesteś brzydsza itp. przecież uroda to sprawa genów, natura tutaj nie jest w żadnej mierze sprawiedliwaa! jedni muszą się godzić z tym że są mniej atrakcyjni od innych... Ale uroda przemija na starość to się wyrównuje. Choć fakt, że każda kobieta, bez wyjątku, absolutnie każda pragnie być piękna i nie ma wtym nic złego to leży głęboko w naturze kobiety! Piękno fizyczne to niewielka jednak część piękna i warto o tym pamiętać. autorko, wyluzuj, szkoda zdrowia! A jak tak Ci ciężko to ogranicz chodzenie z nią po ulicy i po problemie:)

Gość xxxxssss
za parę lat to Ty możesz o wiele lepiej wyglądać. I mądre kobiety trzymają takie niunie z dala od narzeczonych. Przezorne kobiety nie przesadzają z koleżankami, jak mają facetów.

Gość katarzyna 25
xxxxssss dziękuję dodała(e)ś mi otuchy :-) a do tego trzymania z dala od koleżanek masz rację, watpie zeby mi jedno i drugiego cos takiego zrobili, ale zawsze mialabym mimo wszystko stracha ze on sie podnieca na jej widok mimo tego ze oficjalnie oczywiscie by zaprzeczyl, ale mezczyznie nigdy nie wolno ufac 100%

Gość xxxxssss
jestem kobietą :) ale mam co nieco doświadczenia, mam zjawiskowo piękną siostę i przyjaciółkę. nie polecam częstych spotkań w trójkę, zz fascetem, itp. zasada ograniczonego zaufania! wiem siostra to siostram, ale z kol. różnie bywa. ale nie nakręcaj się, tylko po prostu nie dąż specjalnie do takich sytuacji.

Gość katarzyna 25
W ogóle wolę ich nie zapoznawać. Mimo tego że jest zajęta, ale kto wie czy i on nie zareaguje jak faceci mijani na ulicy ? Tzn oczywiście przy mnie cisza niewinność ale w głowie swoje