Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolano przy kolanie

Dziewczyny poradzciepisac czy nie?

Polecane posty

Gość kolano przy kolanie

Pisac do niego smsa czy nie pisac? Cisnie mnie juz od rana ,nie daje rady , nie wiem co robic, wiem ze jak nie napisze to nakrece sytuacje, ale boje sie jesli napisze to bedzie pewny skubaniec :) Co robic? :>

Gość kolano przy kolanie
chodzi o Sms do świętego mikołaja :classic_cool:

Gość kolano przy kolanie
do Mikolaja juz napisalam wczoraj, ale niestety dzis rano zajzalam po poduszke i bylo pusto :)No tak, moglam sie spodziewac jakie beda konsekwencje bycia niegrzeczna :) Ladaco nie pisac? jestes pewna/y ? ;>

Gość ja bym nie pisała

Gość kolano przy kolanie
No wlasnie o to chodzi,ze tez zwykle nie mam zwyczaju wypisywac do facetow,ale ten przypadek jakos szczegolnie mnie zaintrygowal : > Kusi oj kusi :)

Gość marteczka22222
ale napisz cos wiecej jak dlugo sie znacie? skad sie znacie? byliscie na randce? jak dlugo sie nie odzywa?

Gość kolano przy kolanie
Poznalismy sie w piatek na imprezie, od razu chemia :)poczekalismy oczywiscie z pocalunkiuem do konca imprezy, odprowadzl mnie do taksowki, chcial numer ale mu nie dalam, wiec zdobyl na drugi dzien o mojego kolegi i juz dzwonil w poludnie, ja niestety nie moglam gadac bo bylam w pracy, wiec odezwalam sie wieczorem.Okazalo sie ze idzie na impreze wiec mu pozyczylam udanej zabawy i tyle :)od wczoraj wieczoer sie nie odzywa, pisac czy nie? :)kusi jak cholera, ale nie wiem ;/

Gość kolano przy kolanie
Dodam,ze na imprezie nakrecalismy sie na siebie maksymalnie :) Potem juz byla gadka o kinie czy mam czas i kiedy i czy chcialabym isc ,zgodzilam sie ,ale jak pozniej wiecie nie dalam mu numer , ktory i tak zdobyl:) Zalezy mu? czy nie pisac? :)

Gość ja bym nie pisała
No to w takim razie napisz :P Wyślij mu życzenia mikołajkowe i spytaj, jak po imprezie - ale nie nachalnie, tak niezobowiązująco. I napisz, co Ci odpisał:)

Gość ja bym nie pisała
Skoro zdobył nr i zadzwonił - czyli się postarał. Teraz musisz go zachęcić, nie pozwolić by się zniechęcił:P Faceci w sumie lubią być adorowani, ale bez przesady...

Gość kolano przy kolanie
No i co o Tym sadzicie? Piszcie bo mnie zaraz rozsadzi;/ Juz 15:36 heh

Gość kolano przy kolanie
mysli zyczenia mikolajkowe beda odpowiednim krokiem? :) lol co za dobry pomsyl, patrz nawet na to nie wpadlam :)

Gość ja bym nie pisała
Pisz! Może zdążył już przetrzeźwieć i na nowej imprezie nie wyrwał kolejnej panny ;p

Gość ja bym nie pisała
Życzenia będą takie bez zobowiązań :-P Wyślij mu coś z jajem, ale nie rymowankę z internetu :) I poczekaj na reakcje

Gość kolano przy kolanie
Ale co napisac w tych zyczeniach mikolajkowych? to mjusi byc konkretnego :) pomozcie

Gość ja bym nie pisała
mamy ci podać gotowy tekst smsa? :O trochę inwencji, fantazji... to nie nasz chłopak :P

Gość kolano przy kolanie
Moze np, ,, Mikolaj byl? ruzga byla?:),, czy cos takiego czy jak?:) hehe ale nakreta :)

Gość kolano przy kolanie
wiem napisze tak :),, Byl juz Mikolaj z ruzga?,, :) mysle,ze to bedzie ok

Gość ja bym nie pisała
lepiej spytaj o "rózgę", nie "ruzgę" :P możesz napisać coś w rodzaju "hej, bawiłeś się wczoraj niegrzecznie? ;> był już mikołaj z rózgą?" :P:P:P

Gość kolano przy kolanie
No kurde jeszcze nie napisalam, boje sie :) Nie wiem dalej czy pisac czy nie ; O MASAKRA :)

Gość kolano przy kolanie
Kurde tom,,niegrzeczne,, troche za ostro jak na moj gust :) No nie wiem,musze to rozkiminic dobrze to nie jest zabawa : o wrrr

Gość ja bym nie pisała
to napisz i wyłącz telefon na pół godziny :P tylko będzie obciach, jak oddzwoni - więc może nie wyłączaj. do odważnych świat należy :D

Gość kolano przy kolanie
Nie no nie bede wylaczac telefonu, bardziej zalezy mi na tym zeby sie odezwal i zebym mogla nawiazac z nim kontkat.Masakra motyle w brzuchu od rana :) Tylko jeszcze teraz musze wymyslic jakis dobry tekst :)

Gość ja bym nie pisała
to bez "niegrzecznie" :) nie kombinuj za bardzo i wyluzuj. miej to już za sobą ;p

Gość kolano przy kolanie
To nie jest takie proste jak Ci sie wydaje, pewnie nie raz bylas w takiej sytuacji.Nie jest latwo :)heh.Tak naprawde to jakby chcial to by sie odezwal, czy nie koniecznie?hmm W sumie ja tez chce ale sie nie odzywam :) nie wytrzymam:)

Gość kolano przy kolanie
Zdecydowalam ,ze jednak nie napisze:) Poczekam do jutra ,jak sie nie odezwie to wtedy napisze cos z tym Mikolajem :)

Gość ja bym nie pisała
Byłam :P Rozumiem Cię. Zwykle nie piszę pierwsza, przynajmniej na początku, i dobrze na tym wychodzę, no ale popatrz - facet się postarał, mimo Twojej odmowy zdobył Twój nr, zadzwonił, pogadał. Zrób malutki kroczek - być może warto?

Gość kolano przy kolanie
Niezle jestem jebnieta:) heh,ale coz tak juz mam.Anyway ,dziekuje za pomoc :)