Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolano przy kolanie

Dziewczyny poradzciepisac czy nie?

Polecane posty

Gość kolano przy kolanie
pewnie :P ustawiamy się i czuję ,ze będę miała seksa dziś :D

Gość kolano przy kolanie
up up up

Gość kolano przy kolanie
up up up

Gość kolano przy kolanie
Nie napisal dziad jeden :P a kij mu w oko :) Wiedzialam,ze tak bedzie! Jak sie nie odzywam do faceta to zwykle takiego , ktory mi sie nie spodobal.Tym razem cos mnie ruszylo i postanowilam napisac ;/ Coz, teraz wiem,ze zle zrobilam ;/ Ladaco miales racje, koooooorva ostatni raz pisze do faceta pierwsza !!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Gość kolano przy kolanie
Faceci to wstretne glisty,nienawidze Was dziady jedne :) A zeby Wam pousychaly te ogony :P

Gość kolano przy kolanie
Rozumiem, a zeby na drugi dzien sie nie odezwal,ale on nawet zdobyl moj numer ,ktorego mu nie dalam!!po co? Tylko mnie nakrecil niepotrzebnie ;/ A moze teraz tak specjalnie milczy ;> heh..

Gość hehe a teraz sie pewnie
z ciebie smieje; I dobrze ci tak, jakbys od poczatku sie zachowywala w porzadku to pewnie spedzalabys teraz fajny wieczor w jego towarzystwie, a ze sie zachowalas jak paniusia co to nie wie czego chce to sobie na to zasluzylas. Mam nadzieje ze kolega pokazal jaki to on jest popularny :p

Gość kolano przy kolanie
A co ja takiego zlego zrobilam STRASZNEGO,ZE DO NIEGO NAPISLALAM? :) A coz w tym zlego?:) Bardziej jestem zla ,ze sie nie odezwal :)

Gość kolano przy kolanie
a już myślałam o ostrym zapinaniu w kakałko ❤️ a tu taki zawód :O

Gość kolano przy kolanie
wstretny podszyw.Nie rucham sie z byle kim kolezanko :)

Gość nie pisz albo poczekaj
aż przestanie Cię "cisnąć" to rozważysz bez emocji i mniejsza szansa że coś głupiego napiszesz.

Gość kolano przy kolanie
Czy jest tu jakis facet,ktory moglby ocenic sytuacje,bo jak na razie to czytam same uszczypliwe komentarze na ten temat.Czy rzeczywsicie moj sms mial wplyw na jego milczenie, a moze jest zajety, albo tak sobie poprostu gra.Kurde ale mi zakrecil w glowie :(

Gość kolano przy kolanie
Nie uwazam zeby tresc tego smsa miala wplyw na jego milczenie, bez przesady! jak mialam go zaczepic wyklepanym wierszem swiatecznym ?

Gość kolano przy kolanie
Uwazam ,ze byl ok. z reszra kazdy ma na ten temat inne zdanie.Nie chce mi sie juz w to wkrecac,ide spac, jutro zajecia i sprzatnie.papa Uszczypliwym dziekuje za zbedne komenatarze,liczylam na poparcie :)

Gość nie pisz albo poczekaj
codziennie tysiące dziewczyn myślą, czy pisać czy nie pisać, a takie topiki uświadamiają - że lepiej nie. Facet jak mu zależy to napisze, jak nie - tym bardziej nie ma co sobie nim głowy zawracać. Wiem jak to ciężko wytrzymać. A może on nie odpisuje bo jest zajęty inną laską?

Gość kolano przy kolanie
Mozliwe ,ze jest zajety, al chcialam sie tylko dowiedziec od Was czy zle zrobilam piszac, przeciez w zaden sposob sie nie ponizylam, nie uprawialamz nim seksu, poprstu zdobyl moj numer wiec postanowilam napisac.Nie wiem , nie czaje facetow,czy to sa jakies Wasze gierki?

Gość kolano przy kolanie
Koooooorva o co Wam chodzi?????????????

Gość kolano przy kolanie
:)

Gość spytaj blokersa on prawde ci
powie;)

Gość kolano przy kolanie
Ja juz tam wiem co on mi powie:) ,,Bylo sie nie ruchac,, ale ja nie chce sluchac takich kometarzy bo jestem normalna laska , ktora poprostu chciala sie spotkac z facetem,wiecej razy juz nie napisze!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kolano przy kolanie
:( ale jeste zla wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

wiesz co wydaje mi sie ze poznal kogos na tej imprezie o ktorej Ci pisal, inaczej by sie odezwal. w ogole jak facet sie odzywa to znaczy ze mu zalezy, jesli nie to znaczy ze ma w .... Pozdrawiam i radze olej chlopaka i nie zaprzataj sobie nim glowy :-)

Gość spytaj blokersa on prawde ci
nie,on powie cos madrego:)

Gość karimpaa
poczekaj do jutra może nie ma nic na karcie? skoro zdobył twój nr znaczy ze mu zależało i myślę ze on poinformował cie o tym ze idzie na impreze bo moze miał nadzieje ze wyrazisz chęć pójscia a ty wyskoczyłas z tekstem baw sie dobrze no to chłopak poczul ze jest ci obojetny nie wiem co ci radzic czekaj odezwie sie to super (czego ci szczerze zycze) nie odezwie sie jego strata 🌼

OJ dziewczynki. faceci sa prosci. chca napisac to pisza i sie tak tym nie ekscytuja i nie przejmuja. takie gadanie i rozstrzasanie jak tu na forum jest typowe dla kobiet. facet ma ochote to napisze.. tyle. a jesli dziewczyna sie do niego odezwie pierwsza pewnie pomysli ze zwyczajnei miala ochote napisac smsa, ale najbardziej prawdopodobne to to ze nic nie pomysli, poprostu przeczyta smsa i tyle, nie bedzie roztrzasał "ojej napisala pierwsza to znaczy ze mnie lubi? czy nie lubi? napisala bo tak wypada, a moze jest latwa" nie nie nie kurde nie. faceci sa prosci.. a chlopak napewno sie odezwie i poda racjonalne uzasadnienie dlaczego sie nie odzywal (moze prawdziwe a moze ruchal inna laske, a moze ma dziewczyne i przy niej nie mogl?) przycisnie go kutas to napisze - spokojnie. i nic zle nie zrobilas ze wyslalas mu smsa, nie narzucalas sie, nie proponowalas- jest okej. ja tez kiedys poznalam kolesia na imprezie i bylam nim oczarowana a na drugi dzien nie napisal i przezywalam strasznie. ze pewnie mnie olal. jak sie potem okazalo mial 2 dni pod rzad sluzbe i zwyczajnie nie mogl, a wracal pozno to myslal tylko o tym zeby sie polozyc spac. po 2 dniach sie odezwal i sie umowilismy, w dalszej kolejnosci bylismy para.. :) glowa do gory

aq co ci szkodzi-napisz ;d ja już nie napiszę do żadnego faceta na żaden temat-chyba że spreawy służbowe i oficjalne-bo jestem mężatką :D

Gość Obserwatorka...
Tak z obserwacji i jakiegoś doświadczenia, stwierdzam, że na imprezach nie ma co się za wiele dobrego spodziewać po facetach, a to dlatego, że: 1) zwykle idą na imprezy by się zabawić flirtując lub "zdobywając" panienki -dowartościowując się poprzez jakiekolwiek zainteresowanie ze strony dziewczyn. Podejście do dziewczyny lub zagadanie i zdobycie numeru niektórzy traktują jako sprawdzian-zaliczenie egzaminu z męskości, odwagi i swojej atrakcyjności, część z nich to narcyzi. 2) Poza tym, większość facetów sporo pije na imprezach i potem są podchmieleni, więc sprawiają wrażenie przebojowych, wartych zachodu i niby odważnych. Jak się z takim spotkasz w realu, to często się bardzo różni od tego z imprezy, nawet rozmowa może się już nie kleić. Albo... bez wina i dziewczyna mniej atrakcyjna w "realu"... :] 3) Nie szukaj nikogo na poważnie na imprezie, zdarzają się wyjątki, ale to wyjątki. Sceptycznie podchodźcie do takich znajomości, na imprezie to oni zwykle chcą sobie podotykać i tyle. 4) Niektórym chodzi o zwykłe zainteresowanie dziewczyny sobą, jak odpisała, to znaczy, że króliczek zdobyty, więć goni innego... dowartościowany... ale to błędne koło, bo takim zwykle za mało. Często jak facet podchodzi do panny i pewnie idzie ze swoim planem, to może oznaczać, że jest seryjnym podrywaczem i ma wprawę :] Po co takiemu dawać satysfakcję.. ?! Niech się troche nauczy, tym bardziej jeśli jakiś przystojniak-nacyz. :) Ignorować... 5) Zwykle "niełatwi" faceci na imprezie nie zarywają dziewczyn, mają swój poziom i nie idą w "nieznane" lub są nieśmiali z powodu swoich zasad (ale to wielu na dobre wychodzi). Nie są desperatami, co nie myślą głową, ale panują nad sobą, więc nie mają "musu" na imprezie (bo tam to zwykle desperaci liczą, że jakieś laski będą "podatne" na ich wpływ, luzackie, bo podchmielone np.) 6) Inna grupa facetów, to ci, którym baardzo zależy i to widać, ale dają swój numer, email i każą lub błagają, by to dziewczyna do nich koniecznie napisała... (!?!) 7) A tak z innej beczki - po paru miesącach od zakonczenia pracy, jeden z pracowników któremu się podobałam i który był dla mnie bardziej miły niż dla innych, (ja dla niego też miła byłam ale powściągliwa, wiedział że mam zasady i nie zwodziłam go, odpisywałam mu, ale sama tylko raz zagadałam) wysłał mi "nieładnego" mmsa (fotę), nie ze swojego nr-u, ale nie mam pewności czy to na pewno on... tylko nie mogę pojąć jak taki miły koleś mógł tak postąpić. Widocznie te miłe uśmieszki to najczęściej maska egoizmu i chamstwa, no sorry, inaczej tego nazwać nie potrafię.. To tyle z mojej strony, życzę mądrych decyzji Dziewczyny!! Na ile facetom pozwalamy, na tyle oni sobie pozwalają wobec nas, szacun :D