Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludziesajebnieciee

wkurwia mnie moja szwagierka

Polecane posty

Gość ludziesajebnieciee

zlapala faceta na kase (lekarza -zarabia 20 tys ,jego rodzice wybudowali mu dom w Warszawie 3 pietrowy) ona jest dyrektorem firmy komputerowej w sumie maja 30 tys na miesiac jak nie wiecej ,jedno dziecko ,co roz narty do autri wycieczki w dalekie kraje ,ona nosi buty za 2tys jej dziecko ma podkoszulek za 500zl wszystko markowe ,chwala sie tym gdzie idzie ...wkurwiaja mnie tacy ludzie dzisiaj nas odwiedzila (mamy duzo mniej od nich male mieszkanie) i mowi do mnie jak ja moge mieszkac w takim szalerku bo ona by sie zalamala...

Gość nie dziwota ladaco nie dziwota

Gość nlfs
zazdrościsz jej i już

Gość kazdy by sie czul smieciem prz
y takiej jak twoja szwagierka.wspolczuje ze masz taka rodzine...ja mam nie lepsza

Gość ludziesajebnieciee
sukinsyn z zasadami 90 -jak sie pracuje prywatnej linice zaplodnien in vitro to sie tyle zarabia ;) kazdy by sie czul przy niej smieciem gwarantuje...ona wypicowana ,ladna ,zgrabna ,bogata ,inteligentna,szczesliwa -kto by nie chcial takiego zycia? ale te chwalenie nie jest na miejscu nigdy nie bedziemy mieli tyle co ona ,a pracy nie chce nam zalatwico pozatym mieszkamy w malym miasteczku nie stac nas zeby wyniesc sie do warszawy

Gość ludziesajebnieciee
sukinsyn z zasadami 90 widocznie masz blade pojecie o zarobkach lekarzy ,taki stomatolog ile wycioaga dziennie a co dopiero dobry ginekolog

Gość nlfs
a dlaczego oan ma wam załatwiać pracę niby?? Gdzie?? Twój mąż też jest lekarzem i ma wykształcenie medyvczne żeby chcieć aby mu załatwieć robotę w klinice?? A ty masz takie wykształcenie jak ona że też możesz być dyrektorem firmy komputerowej?? Jak nie macie kwalifikacji to co oni niby moga wam załatwić?? A tak właściwie to gdzie wy pracujecie i jakie macie wykształcenie?? Trzeba było iść na medycynę...a nie opieprzać się 5 lat na wyższej szkole srania i spania a teraz wymagać załatwiania lepszej roboty po znajomości :O

autorze zastanów się co jest w życiu dla Ciebei ważne! jesli masz kochającą rodzinę czy rzeczywiscie potrzebne Ci te wszystkie luksusy? wiadomo zawsze lepiej więcje mieć niż mniej, ale pamietaj że pieniądze i uroda to nie wszystko, trochę w zyciu przeszłam i wiem że pieniądze to rzecz nabyta a np. zdrowie nie zawsze! ( nawet jak w portfelu masz miliony) pozdrawiam!

Gość cóz sie dziwic
To śpik jest ten niby z zasadami .......jakiś sukinsyn pojeebany :o

Gość twoja szwagierka to jest
p.i.e.r.d.o.l.o.n.a. bananówa :)

Gość kazdy by sie czul smieciem prz
najgorsze to sa takie jak twoja szwagierka.nie rozumie de=urnota ze wiele osob zyje za najwyzej 2000 zlotych a wielokrotnie i mniej.powiedz jej przy wszystkich kiedys tak;no coz.niektorzy na chleb nie maja a inni mercedesami sie rozbijaja.zobaczysz jak jej mina zrzednie.zrozumie ze to jej puszenie sie jest w zlym guscie

Gość ludziesajebnieciee
gorzka żołądkowa- a co jest jak jedni maja zdrowie ,urode ,pieniadze ,sa szczesliwi i maja kochajaca rodzine a drudzy sa srednio zamozni ,nie uklada im sie w zwiazku jak sie widzi to co maja w rodzinie i sie porownuje ,nie ma sie zdrowia? my nalezymy do tych drugich...szkoda gadac ogolnie ,ale poporstu dzisiaj humor mi sie popsul przez ich wizyte

Gość nlfs
sukinsyn- nie odnosiłem się do ciebie ale do autorki która pare postów pod twoim napisała że oni nie chcą pracy im załatwić

Gość ludziesajebnieciee
ona ma na wszystko botox ,przedluzanie rzes ,ostatnio sie chwalila ze wydala na siebie 7tys w miesiacu ,ich dziecko oczywiscie uczeszcza na wszystkie dodatkowe zajecia ,nie mowiac oich domu ,basen przed domkiem ,sauna ,a wsrodku jak w zamku to ci slawni co pokazuja na mtc cribs moga sie co niektorzy schowac... na prawde....mojemu mezu to nie przeszkadza ale ja sie czuje przy nich jak szara myszka ,jestem w trakcie studiow ,nie pracuje nie moge odstac pracy w tym miescie..

Gość nlfs
widzisz autorko ale takie właśnie jest życie- ciesz się z tego co masz i nie porównuj do niej- może ona właśnie na to zasługuje- na takie super życie- na bank ma tez problemy ale nie jęczy o nich na forach- moja siostra ma urodę , kasę super męża i dziecko- też jej zazdroszczą ale ja wiem ile przeszła w dzieciństwie i że jej się takie super życie należy teraz i wiem że np. poroniła już 3 razy i ma swoje problemy ale na zewnątrz to jest taka super, piękna i bogata i świetnie ubrana że nikt by nie pomyślał że dziewczyna się już nacierpiała - nie zazdrość tylko sobbą się zajmij i swoim życiem

Gość ludziesajebnieciee
nlfs -dziecinstwo miala jak malowane ,kochajacych rodzicow ,dbajacych io ich zdrowie i wyksztalcenie ,ich rodzice mieli 4 sklepy z zabwkami wiec mieli jakie chcieli ,poszla na studia do warszawy tam go poznala i tak sie zaczelo i nie prawda ze jej sie nalezy jedni poporstu od poczatku maja prosto latwo i przyjemnie a inni musza cale zycie zapierdalac zeby miec cokolwiek łudz szczescia, ? nie wiem...